Salmanoğulları Kalkan Treyleri tercih etti

Salmanoğulları Kalkan Treyleri tercih etti

Dorse-damper sektöründe Konya, Türkiyede başkent olarak gösteriliyor

Dorse-damper sektöründe Konya, Türkiye’de başkent olarak gösteriliyor. Konya’nın önemli dorse-damper üreticilerinde Kalkan Treyler üretimine ara vermeden devam ediyor. Kalkan Treyler daha önce Salmanoğulları Petrol Ltd. Şti.den siparişini aldığı dorselerin teslimatını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Teslim töreninde konuşanSalmanoğulları Petrol Ltd. Şti. yetkilisi Cumali Taş, Kalkan Treyler tarafından üretilen dorseleri filolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Daha sonra söz alan Kalkan Treyler sahibi Mehmet Kalkan, kaliteden asla taviz vermeden üretimlerine devam ettiklerini belirterek en önemli hedeflerinin yüzde 100 müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi. Açıklamalarına Kalkan Treyler hakkında bilgi vererek devam eden firma sahibi Mehmet Kalkan dorse-damper sektörünü de değerlendirdi. Mehmet Kalkan, firmalarının 2010 yılı Ekim ayında faaliyete başladığını ve ilk üretimlerinin 13 bin 600 milimetre kuru yük treyleri olduğunu söyledi. Kurulmalarının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen Kalkan Treyler’in geçmişten gelen tecrübe ve deneyimleriyle büyük yol kat ettiğini anlatan Mehmet Kalkan, “Kalkan Treyler, belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda ilerlemeye ve gelişmeye devam etmektedir” dedi.

Bu günkü geldiği noktada müşterilerine özel üretimlerinin yanında damper, 13,60 sal kasa, konteyner taşıyıcı, tanker şasi, brandalı optima ve kılçık konteyner taşıyıcı ürettiklerini kaydeden Kalkan Treyler sahibi Mehmet Kalkan, “Ürünlerimizde kalite olmazsa olmazımızdır. Bu doğrultuda TSE, CE, ISO 9001-2008 kalite standart belgelerimizle üretim gerçekleştiriyoruz ve ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Ayrıca Şasi etiket belgemiz de var” şeklinde konuştu. Yurt içi piyasaya hitap ettiklerini ve bu doğrultuda ilerleyeceklerini önemle vurgulayan Kalkan Treyler sahibi Mehmet Kalkan, ‘’İmalatın yanı sıra Bakım servisi hizmeti de veriyoruz. Bakım servisimizdeki bazı hizmetlerden bahsedecek olursak; fren ABS bakımı, EBS kodlama ve araç elektrik mekanizmalarının bakımı gibi hizmetlerimiz uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır” dedi.

2013 yılı içerisinde daha büyük bir üretim tesisine geçmeyi planladıklarını dile getiren Kalkan, “Daha büyük bir üretim tesisine geçmemizle birlikte hem üretim kapasitemizi yükselteceğiz hem de istihdam sayımızı artıracağız” ifadelerini kullandı. Kalkan Treyler hakkında bilgi verdikten sonra sektörel değerlendirmesine geçen Mehmet Kalkan, Dorse-Damper Sektörü’nün en büyük sorunu olarak birlik olamamayı gösterdi. Birlik olamamaktan kaynaklı sektörde fiyat standardının oturmadığını anlatan Kalkan Treyler sahibi Mehmet Kalkan, “Maalesef sektörümüzde rekabet kalite üzerinden değil fiyat üzerinden yapılmaktadır. Bu kırıcı rekabet beraberinde vadelerin uzamasına da neden olmaktadır” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.