Salih Eken: Yeni bir takımız

Salih Eken: Yeni bir takımız

Yeni sezonda yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, kamp çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, kamp çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu süre içerisinde hazırlık maçları oynayan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Salih Eken yeni bir ekip olduklarını karşılaşmalarda skorlardan çok saha içindeki iletişimle ilgilendiklerini ifade etti. Eken,oynadıkları özel maçlarla takımın son durumunu görme imkanı bulduklarını söyledi. Böylece eksiklerini daha iyi tespit ettiklerini ifade eden Eken; “İlk hazırlık maçında yenildik, ikinci maçta ise farklı bir skorla galibiyet aldık. Ancak bu skorun bizi aldatmaması gerekiyor. Çünkü yeni bir takım olmamız nedeni ile çok eksiklerimiz var. Bunları tamamlamak ve lige kadar hazır olmak için çok daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor. Transferi ise henüz tamamlamadık. Bir forvet ile bu çalışmalarımıza son vermek istiyoruz. Ancak hazırlık maçları süresince belirleyebileceğimiz eksik bir mevki olursa o bölgelere transferler düşünülebilir. Kısa sürede futbolcularım birbirlerini tanımaya başladılar ayrıca oldukça iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. İyi bir ekip kurmak istiyoruz ve bunun sinyallerini şimdiden almaya başladık” dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDECEK

10 günlük çalışma programı içerisinde oynayacağı hazırlık maçları eksiklerini görmeye çalışan yeşil-beyazlılar ilk özel maçta Azerbaycan 1. lig takımı Nefcala karşılaştı. Güçlü rakibine 2-1 mağlup olan temsilcimiz ikinci özel sınavında İnegölspor ile karşı karşıya geldi. Maçın her iki yarısında ayrı ayrı kadrolarla mücadele eden Yeşil-beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Temsilcimizin gollerini Sezai, Can Demir ve Ahmet Önay kaydetti. Dünü yaptığı tek antrenmanla kapatan Anadolu Selçukluspor 19 Ağustos’ta Hatayspor ve 20 Ağustos’ta Bingölspor ile karşı karşıya gelecek.

FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR

Transfer çalışmalarına ise aralıksız devam eden yeşil-beyazlılar, alacağı bir forvet ile transfere son noktayı koymak istiyor. Yaşanan son gelişmelerle birlikte, Torku Konyaspor’da forma giyen futbolcular Feyyaz Belen, Emra Akdağ, Aykut Uluç ve Ömer Ali Şahiner, Anadolu Selçukluspor’un kampına katıldı. 26 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek.

LİG 8 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

17'şer takımlı Kırmızı ve Beyaz gruplarda yapılacak Spor Toto 2.Lig, 8 Eylül'de başlayacak. Ligin ilk devresi 23 Aralık tarihinde sona erecek. Spor Toto 2.Lig'in ikinci yarısı ise 26 Ocak 2013'te başlayacak ve 12 Mayıs 2013'te tamamlanacak.Çift devreli lig müsabakaları sonunda Spor Toto 2. Lig'de, gruplarını şampiyon olarak tamamlayan 2 takım TFF 1.Lig'e yükselecek. Sezon sonunda Spor Toto 2. Ligde her iki grupta 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak.

Spor Toto 2. Lig'de, çift devreli lig müsabakaları sonunda her iki grupta 16. ve 17. sıraları alan 2'şer takım olmak üzere toplam 4 takım Spor Toto 3. Lig'e düşecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.