Salih Eken: İlk galibiyetimizi almak istiyoruz

Salih Eken: İlk galibiyetimizi almak istiyoruz

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Denizli Belediyespor hazırlıkları devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Denizli Belediyespor hazırlıkları devam ediyor. Kendi sahasında 2. maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip sahadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Ligin ilk iki haftasında şampiyonluk için favori gösterilen Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor gibi güçlü ekiplerden puan almayı başaran Anadolu Selçukluspor bu çıkışını alacağı bir galibiyetle devam ettirmek istiyor. karşı karşıya geleceği Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yeni Malatyaspor, ardından da Balıkesirspor beraberliği ile başlayan yeşil-beyazlılar, kendi evinde oynayacağı maça dün yaptığı çift idmanla devam etti. Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, Yeni Malatyaspor karşısında olduğu gibi Balıkesir önünde de iyi bir mücadele örneği ortaya koyduklarını söyledi. Eken; “ Geride kalan 2 hafta grubun en zorlu takımları ile mücadele ettik. Güçlü rakiplerimiz karşısında 2 haftayı da puanla kapattık. Ligde favori gösterilen takımlar karşısında aldığımız bu puanlar oyuncularımızın moralini ve özgüveninini arttırdı. Bu hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Denizli Belediyespor maçında istediğimiz oyunla birlikte skoruda değiştirerek arzuladığımız ilk üç puanımıza kavuşmanın hesaplarını yapıyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var. Kendi sahamızda oynamanın getirdiği avantajı da iyi kullanarak üç puan almaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Zorlu mücadelede Konyalı spor severleri yanımızda görmek istiyoruz. Genç bir takımız. Bu takımın seyirci desteğine ihtiyacı var. Sahada var gücüyle mücadele eden bu sporcular seyirci desteğini de hissetikleri anda çok daha başarılı olacaklardır. ” diye konuştu.

Anadolu Selçukluspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı maçı Sivas Bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş'ın yardımcılıklarını ise Sivas Bölgesinden Egemen Eren ve Kayseri Bölgesinden Otyakmaz yapacak. Müsabakının 4. hakemi ise Kayseri Bölgesinden Volkan Sarıkaya.

Spor Toto 2. Lig'de 3. hafta maç programı ve maçları yönetecek hakemler açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de 3. hafta maçlarında görevli hakemler şu şekilde: 23 Eylül Pazar: 15.00 Körfez Futbol Kulübü-İskenderun Demir Çelikspor: Erhan Sönmez, 15.00 Ofspor-Gaziosmanpaşaspor: Levent Aktan, 15.00 İnegölspor-Alanyaspor: Erkan Engin, 15.00 Çamlıdere Şekerspor-Altay: Serdar Akkoçoğlu, 15.00 Kırklarelispor-Tokatspor: Eser Birinci, 15.00 Bayrampaşaspor- Kızılcahamamspor: Ferhan Kestanlıoğlu, 15.00 Anadolu Selçukluspor- Denizli Belediyespor: Adem Sarıtaş, 15.00 Eyüpspor-Balıkesirspor: Halil Sayın. Kırmızı Grup Cumartesi: 15.00 Hatayspor-İstanbul Güngörenspor: Emre Altun. Pazar: 15.00 Nazilli Belediyespor- Fethiyespor: Tolga Kadaz, 15.00 Pendikspor-Turgutluspor: Hüseyin Çiftsüren, 15.00 Kahramanmaraşspor-Tepecikspor: Mehmet Fatih Gökçe, 15.00 Sakaryaspor-Çankırıspor: Sefa Demir, 15.00 Bandırmaspor-Bozüyükspor: Murat Özcan, 15.00 Sarıyer-Polatlı BUGSAŞ Spor: Ali Karatutlu, 15.00 Giresunspor-Ünyespor:Öner Fırat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.