Şakiroğlu büyüyor

Şakiroğlu büyüyor

Şakiroğlu Tarım'ın yeni kompleksi hizmete girdi. Kompleksin açılış törenine yoğun katılım oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turan, "Çiftçi bir aileden gelen firma kurucuları, kısa sürede gelişmiş ve önemli başarıları elde etmeyi başarmıştır" dedi

Şakiroğlu Tarım, yeni kompleksini dualarla hizmete açtı. Adana Çevre Yolu üzerinde hizmete açılan kompleksin açılışına yüzlerce çiftçi katıldı. Kompleksin açılış kurdelesini Vali Muammer Erol, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, John Deere Türkiye Genel Müdürü Özgür Barış Eryüz ile Şakiroğlu ailesi kesti.

2-1.20151211092045.jpg

MODERN KOMPLEKS HİZMETTE

Açılış töreninde konuşan Şakiroğlu Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turan, "Şakiroğlu, tarım sektöründeki ilk adımlarını 1986 yılında atmaya başlamıştır. Çiftçi bir aileden gelen firma kurucuları, kısa sürede gelişmiş ve önemli başarıları elde etmeyi başarmıştır. Şakiroğlu Tarım, bir çiftçinin neye, ne zaman ihtiyaç duyduğunun bilgisini elinde bulunduran tecrübeli bir firmadır. 16 farklı yerli ve yabancı tarım firmanın bayiliğini bünyesinde bulunduran Şakiroğlu Tarım, ülkenin en büyük ve en modern tarım kompleksinden birini inşa etti. Sektörün lider firması olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Gübre, tohum, ekipman, sulama, traktör, hasat makinaları satışı yapıyoruz. Şakiroğlu, satış sonrası süreçlerin önemini bildiği için müşterilerine 7/24 mobil servis hizmeti de vermektedir. Bunun yanında uzun süre serviste kalması gereken traktör arızaları için ücretsiz traktör temini de sağlamaktadır. Tüm hemşehrilerimizi kompleksimize davet ediyoruz" dedi.

2-2.20151211092056.jpg

ŞAKİROĞLU AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

John Deere Türkiye Genel Müdürü Özgür Barış Eryüz de, Şakiroğlu Tarım ile 2004 yılında yola çıktıklarını, firmanın kısa süre içerisinde büyük yol katettiğini belirtti. Şakiroğlu ailesini büyümesinden dolayı tebrik eden Eryüz, "John Deere kaliteli makineler üretiyor. Konya çiftçisinin ihtiyacına cevap veriyoruz" açıklamasında bulundu. Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ve firma sahipleri kompleksin açılış kurdelesini kesti. Vali Erol, traktöre bindi, Şakiroğlu ailesinden kompleksle ilgili bilgi aldı.

KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.