Sakatlıklar can sıkıyor

Sakatlıklar can sıkıyor

Torku Selçuk Üniversitesi’nde yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle turnuva maçlarında sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekti

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden sürüyor. Son olarak Ankara da Ted Kolejlilerin ev sahipliğini yaptığı 4’lü turnuvada boy gösteren Sarı-mavili ekip eksik bir kadro ile mücadele ettiği turnuvada istediği sonuçları alamamıştı. Ankara Turnuvasını ve 16 Ekim’de başlayacak olan yeni sezonu değerlendiren kulüp başkan yardımcılarından İbrahim Çınar, sezon öncesi takımda en büyük sıkıntılarının sakatlıklar olduğunu söyledi. Şuanda 5 oyuncunun sakatlığı nedeniyle tedavi gördüğüne dikkat çeken Çınar, “Takım olarak hazırlık maçlarına önem veriyoruz ve bu maçlarda eksiklerimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Ankara’daki turnuvada lig öncesi güzel bir sınav oldu. Ama sakatlıklar nedeniyle tam kadro sahaya çıkamadık.
Takımımızın önemli isimlerinden Cihad Şahin, Erhan Yetim ve Fırat Aydemir bu turnuvada hiç oynama fırsatı bulamadı. Murat Yolcu ve Onat Akış ise sakatlıkları nedeniyle çok az süre alabildi. Bu oyuncularımızdan Fırat ve Onat tedavilerini yaptırmak için İstanbul’a gitti. Diğer 3 oyuncu ise sağlık ekibimiz gözetiminde kontrollü bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Lig öncesi önümüzde yaklaşık 2 haftalık bir süre var. Teknik heyetimiz gerekli önlemlerini alıp takımı sezona en iyi şekilde hazırlayacaktır” dedi.
Yabancı oyuncu arayışlarının da tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çeken İbrahim Çınar, “5 numara mevkiinde forma giyebilecek, pota altını etkili kullanan, ribauntlar ve üreteceği sayılarla takımımıza ekstra katkı sağlayacak bir yabancı oyuncu için arayışlarımız sürüyor. Çalışmalarımız sona geldi diyebiliriz. Ancak bu noktada çok da aceleci değiliz. Yabancı transferi çok önemli ve tercihimizde hata yapmak istemiyoruz. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.