Sakarya’da Teog Ve Lys’nin Fatihleri Fatih Koleji’nden

Sakarya’da Teog Ve Lys’nin Fatihleri Fatih Koleji’nden

Özel Sakarya Fatih Eğitim Kurumları yıl içinde kazandığı birçok başarıya TEOG ve YGS-LYS’deki yerleştirme sonuçlarını da ekledi. Fatih öğrencileri, YGS'deki 135 net ortalaması, LYS'deki ilk binde 9 öğrencinin girmesi ve ardından yerleştirmelerde...

Özel Sakarya Fatih Eğitim Kurumları yıl içinde kazandığı birçok başarıya TEOG ve YGS-LYS’deki yerleştirme sonuçlarını da ekledi.

Fatih öğrencileri, YGS'deki 135 net ortalaması, LYS'deki ilk binde 9 öğrencinin girmesi ve ardından yerleştirmelerde de 33 tıp, 6 eczacılık, 27 mühendislik, 14 hukuk, 42 iktisadi ve idari bilimler, 15 fen edebiyat ve öğretmenlik fakülteleri olmak üzere birçok öğrencisini seçkin üniversitelere yerleşti.

TEOG-1 ve TEOG-2 de tüm derslerden 100 tam puan öğrencilerden sonra TEOG yerleştirme sonuçlarında da yüzde yüz yerleştirme başarısı gösteren Sakarya Fatih Koleji Sakarya’nın gurur kaynağı oldu. Okul öğrencilerinin 23 fen lisesi, 62 Anadolu lisesi, 1 sosyal bilimler lisesi ve 5 Anadolu meslek lisesi kazanarak büyük başarı gösterdi.

Özel Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir, okullarının yıl içinde uluslar arası ve ulusal yarışmalarda 37 öğrencinin derece kazandığını belirterek, "LYS ve TEOG’da da kazanılan bu başarılar bizleri ayrıca mutlu etti. Bu başarıda emeği geçenleri, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Öğrencilerimizin üniversite hayatlarında başarılar dilerim." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.