Şakalak Tarım’a iki ödül

Şakalak Tarım’a iki ödül

Konya İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) buluşmasında Şakalak Tarım Makinaları 'En İyi Makine ve Ekipman' dalında ödül alırken; 'En Cesur Girişimci' dalında ise Şakalak Tarım Makinaları Genel Müdürü Mustafa Genç ödüllendirildi.

Türkiye’de tarım ekipman ve makinaları denilince akla gelen ilk firmalardan olan, kalitesi, sağlamlığı ve güvenilirliği ile bilinen Şakalak Tarım Makinaları iki ödül birden aldı. Şakalak Tarım Makinaları, sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesi ve teknolojiyi doğrudan takip ederek zamane üretimi ile dikkatleri üzerine topluyordu.

Açıklama yapan Mustafa Genç, tarım makineleri alanında faaliyet gösteren firmalarının yüksek kaliteyi her daim ön planda tuttuğuna işaret ederek, “Bizim için en önemli olan takdiri çiftçilerimizden görmektir. Çiftçilerimizin taleplerini değerlendiriyor, bu talepleri teknoloji ile yoğurarak üretimi gerçekleştiriyor ve nihayetinde çiftçilerimize ulaştırıyoruz. İşimizi her zaman en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduk. İPZ Konya buluşmalarında da ödüle layık görülmüş olmak bizleri mutlu etti. Tüm Şakalak Tarım ailesi adına bu ödüle layık görülmüş olmanın mutluluğunu yaşarken, bizi bu ödüle layık görenlere de teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, En Cesur Girişimci ödülüne de şahsımın layık görülmesi beni daha çok mutlu etti. Bu tür programlarla yaptıklarımızın karşılık bulduğunu görüyor ve daha iyisin yapmak için daha büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.