Şahan Gökbakar, Tanık Olarak Dinlendi

Şahan Gökbakar, Tanık Olarak Dinlendi

Komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik filminin setinde çıkan kavgayla ilgili davada, tanık olarak ifade verdi. Sette darp edildiğini iddia eden Ercan Gönültaş, olayla ilgisi olmadığını belirten Gökbakar’ın ifadelerinin yalan olduğunu iddia...

Komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik filminin setinde çıkan kavgayla ilgili davada, tanık olarak ifade verdi. Sette darp edildiğini iddia eden Ercan Gönültaş, olayla ilgisi olmadığını belirten Gökbakar’ın ifadelerinin yalan olduğunu iddia etti.

İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki sanık Ercan Gönültaş ve mağdur sanık Batuhan Zaimoğlu katıldı. Duruşmaya zorla getirilme kararı bulunan Şahan Gökbakar da geldi. Tanık olarak ifade veren Gökbakar, 24 Ekim 2013 günü yaşanan olay sırasında olay yerinde olmadığını söyledi. Birbirlerinden davacı olan Gönültaş ve Zaimoğlu arasında daha önce bir tartışma yaşandığını anlatan Gökbakar, “Hatırladığım kadarıyla Ekim ayının 21'inde set sırasında sanık Ercan Gönültaş yanıma gelerek benimle fotoğraf çekilmek istedi. Fotoğraf çekildik. Kendisi de filmde oynayan yaşı küçük çocuklardan birinin velisiymiş. Bu durumu sonradan öğrendim. Fotoğraftan sonra biz film çekim işine başladık. Yaklaşık 8-10 çocukla birlikte film çekim yaptığım sırada bağrışmalar duyduk. Ercan ile Batuhan arasında bağrışma ve tartışma olduğunu gördüm. Ercan’ın elini kaldırdığını ve Batuhan'a 'senin ağzına vururum' deyip küfür ettiğini duydum. Batuhan ise 'Lütfen sakin olun. Ben setin görevlisiyim. Sizi içeri bırakamam. Benim işimi zora sokarsın’ dedi. Başka uzun boylu bir şahıs da gelerek yine Ercan'a sakin olmasını söyleyip kendisini yatıştırdı. Olay bu şekilde sona erdi. Olayla ilgili bilgim bundan ibarettir." dedi.

Ercan Gönültaş ise Gökbakar’ın ifadelerin yalan olduğunu savundu. Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre: Müşteki şüpheli Ercan Gönültaş'ın oğlu Muhammet Salih Gönültaş'ın da rol aldığı ‘Recep İvedik 4’ isimli filmin çekimleri 21 Ekim 2013 günü Bağcılar'da yapıldı. Film setine giren Ercan Gönültaş, Şahan Gökbakar ile fotoğraf çektirdi. Aynı film ekibinde danışman olarak görevli mağdur şüpheli Batuhan Zaimoğlu da film çekimlerinde film setine girmenin, fotoğraf çekmenin yasak olduğunu söylemesi üzerine Ercan Gönültaş ile münakaşa etti. Gönültaş ile Zaimoğlu'nu araya giren diğer set görevlileri ayırdı. Aynı gün Balat'ta çekimlerde Gönültaş, Zaimoğlu'na küfretmesi üzerine münakaşa yeniden başladı. Gönültaş'ın 'Ben kareteciyim, seni döverim' diyerek Zaimoğlu'nu tehdit etti. Zaimoğu da Ercan Gönültaş'a yumrukla vurdu. Gönültaş'ın tahrik edici davranışları ile olaya sebebiyet verdiği ifade edilen iddianamede bu şekilde şüphelilerin atılı suçu işledikleri anlaşıldığı belirtildi. İddianamede Gönültaş'ın ‘tehdit’ suçundan 6 ay hapisle cezalandırılması talep edilirken, Zaimoğlu'nunda ‘kasten yaralama’ suçundan 6 yıla kadar hapsi istendi. Olaya ilişkin Gökbakar’a ise takipsizlik verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.