Sağlık Yaşam Yürüyüşü Devam Ediyor

Sağlık Yaşam Yürüyüşü Devam Ediyor

Kırşehir'de her ayın son Pazar günü sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor.2014 yılının ‘Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı’ olarak ilan edilmesi dolayısıyla her ayın son Pazar günü düzenlenen yürüyüşler genç yaşlı her...

Kırşehir'de her ayın son Pazar günü sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor.

2014 yılının ‘Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı’ olarak ilan edilmesi dolayısıyla her ayın son Pazar günü düzenlenen yürüyüşler genç yaşlı her kesimden insanların katılıyor.

Sağlıklı yaşam yürüyüşleri hakkında bilgi veren Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, “Sağlık bilincinin gelişmesi, buna bağlı olarak düzenli ve hareketli yaşam tercihinin arttırılması gereklidir. Yeterli ve dengeli beslenmenin sunulan her türlü tedavi edici sağlık hizmetlerinden daha önemli bir husus olduğuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşümüz fazlasıyla beğeni toplamaktadır. Sağlıklı bir yaşam için yürümek en önemli tercihtir.” dedi.

Kent Park'ta düzenlenen yürüyüşe Vali Yardımcısı M.Fikret Çavuş, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin ve Emre Şahinci, İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Halk Sağlığı Şube Müdürleri, diyetisyenler, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan yürüyüşün ardından Kırşehir Belediyesi tarafından Aile Yaşam Merkezi önünde stant açılarak elma ve su dağıtımı yapıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.