Sağlam: Böyle Bir Günü Bir Daha Yaşamak İstemiyoruz

Sağlam: Böyle Bir Günü Bir Daha Yaşamak İstemiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Mersin İdmanyurdu yenilgisi sonrası taraftarlardan ve camialarından özür dileyerek, "Böyle bir günü bir daha yaşamak istemiyoruz." dedi. Sağlam mağlubiyetin sorumlusu olarak kendisini gösterdi.Süper...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Mersin İdmanyurdu yenilgisi sonrası taraftarlardan ve camialarından özür dileyerek, "Böyle bir günü bir daha yaşamak istemiyoruz." dedi. Sağlam mağlubiyetin sorumlusu olarak kendisini gösterdi.

Süper Lig'in 7. haftasında konuk oldukları ve 4-2 yenildikleri Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada maçta söylemeleri gereken ilk şeyin Mersin İdmanyurdu takımı, futbolcuları, teknik kadro ve taraftarlarını tebrik etmek ve saygı duymak olduğunu belirten Sağlam, Mersin İdmanyurdu'nun gerçekten üst düzey bir mücadele vererek iyi iş çıkardığını ifade etti. Sağlam şöyle devam etti:

"Tebrik ediyorum. Helal olsun diyorum. Bunun yanında tabi kendi adımıza da üzüntü verici bir gündü. Böyle bir günü bir daha yaşamak istemiyoruz. Tabi burada yapmamız gereken iş şu; taraftarımızdan camiamızdan özür diliyorum ben. Oyuncularım ve kendi adıma. Tabi böyle şeyler futbolda oluyor. Ama biraz ağır oluyor. 3 gün sonra kupa maçı var. Yine haftabaşında pazartesi günü lig maçımız var. Yani ayağa kalkmak zorundayız. Ağır bir mağlubiyet oldu bizim için ama bir taraftan da maçlar devam ediyor. Yani o direncimizde var gücümüzde var. İnancımızda var. Maalesef bugün talihsiz bir gün yaşadık."

"İyiler, sendeler ama asla yıkılmaz" diye bir sözün olduğunu hatırlatan Sağlam, "Biz de yıkılmadığımızı herkese göstereceğiz. Tekrar ayağa kalkacağız. İnşaallah güzel günleri de yaşayacağız. Buna inanıyorum. Mersin İdmanyurdu takımını tebrik ediyorum. Güzel bir maç olduğu için de herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

10 KİŞİ BAZEN AVANTAJA DÖNÜŞEBİLİYOR

Sağlam yenilgiyi neye bağlıyorsunuz şeklindeki bir soruya ise "2-1'den sonra rakip 10 kişi kaldı. Bazen bu durumlar bir takım için avantaja dönüşebiliyor. Mersin İdmanyurdu bunu gösterdi. Eksilen arkadaşlarının yerine de koştular. Onun açığını kapatayım derken iki kişilik üç kişilik enerji ortaya çıkardılar. O da tabi farklı bir ortam doğurdu. Mağlubiyeti neye bağlıyorsunuz derken mağlubiyetin tek şeyi var oda benim. Başka bir şeye bağlamaya gerek yok." cevabını verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.