Sadece Gençlerbirliği kaybetti

Sadece Gençlerbirliği kaybetti

Deplasmanlı Amatör Lig 6. grupta mücadele eden temsilcilerimizden ikisi 10. haftayı karlı kapatırken Konya Gençlerbirliği ise Karman’dan eli boşdöndü.

Sarayönü Belediyespor Evrensekispor’u 2-1 yenerken Çumra ekibi ise ilk galibiyetini aldı.
SARAYÖNÜ LİDERİ DEVİRDİ: 2-1
Ligde liderlik mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor sahasında lider Manavgat Evrensekispor’u konuk etti. Zorlu geçen maçı yeşil-siyahlı ekip 2-1 kazanmasını bildi. Sarayönü Belediyespor aldığı bu sonuçla Evrensekispor’u koltuktan ederken puanları da  eşitledi. Sarayönü İlçe Stadında oynanan karşılamada  ilk yarı 1-1 sonuçlandı. Saröyün Belediyespor’un 23.dakikada Serkan ile bulduğu gole rakip Evrensekispor 41. dakikada Zafer ile cevap verdi. Müsabakanın ikinci yarısında sahada daha da istekli olan Sarayönü Belediyespor 69.dakikada Turan ile galibiyet golüne ulaştı. Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Sarayönü Belediyespor liderlik yolunda emin bir adım daha atmış oldu.
ÇUMRA SİFTAH YAPTI: 4-1
Deplasmanlı Bölgösel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor haftalar sonra ilk galibiyetini aldı. Sezonun 10. hafta maçında sahasında  Nevşehir Narspor’u ağırlayan kırmızı-yeşilli ekip ligin son sırasında bulanan rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. Çumra’da oynanan maça iyi başlayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Müsabakanın ilk devresi 0-0 sona erdi. İkinci yarıya daha da istekli başlayan kırmızı-yeşilli ekip 55. dakikada ilk golünü Murat ile buldu. Bu golden 5 dakika sonra ise durumu 2-0 yapan Çumra ekibinin gölünü Ahmet kaydetti. Bu skorla yetinmeyen Çatalhöyük Çumra Belediyespor Murat ile durumu 3-0 yaptı. Nevşehir ekibi bu gole 70. dakikada Battal’la cevap verdi.  mücadelenin uzatma dakikalarında ise Murat’ın attığı golle karşılaşmayı 4-1 kazandı. Kırmızı-yeşilli ekip bu galibiyetle 3 puan hasretini dindirdi.
GENÇLERBİRLİĞİ KARAMAN’DA KAYBETTİ: 2-1
Konya Gençlerbirliği ise Karaman deplasmanında 2-1 yenilerek  haftayı puansız kapattı. Gençlerbirliğinin aldığı bu yenilgi  Konya spor kamuoyunda üzüntü yaratı. Siyah-beyazlılar Konya takımları arasında haftayı puansız kapatan tek ekip oldu 
 
STAD: Sarayönü İlçe
HAKEMLER: Adem Türkmen, Adem Şahan, Faruk Barış Öztürk
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Erdi, Turan, Nuri, Ali, Feyzullah, A.Osman, Hüsamettin, Serkan, Hakan, Tayyar, Kenan
MANAVGAT EVRENSEKİSPOR: Erkan, Muzaffer, Ömer, Serdar, Yakup, Mustafa, Rıdvan, Erkut, Muharrem, Mubin, Zafer
GOLLER: Dk 23 Serkan, 69 Turan (Sarayönü) 41 Zafer( Evrenseki)


STAD: Çumra İlçe
HAKEMLER: Salim Kaya, Mustafa Akkuş, Aytuğ Doğan
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR: A.Rıza, Aykut, H.Hüseyin, Özcan, Sabit, Ahmet, Vahyettin, Selim, Yakup, Veysel, Murat
NEVŞEHİR NARSPOR: Murat, Vural, Eyüp, Ertürk, Ahmet, B.Uğur, Metin, K.Uğur, Hakan, Metin(Battal), Nihat
GOLLER: 55,65, 90+3 Murat, 60 Ahmet( Çumra)  Dk 70 Battal( Narspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.