SADAVdan engelliler için iftar

SADAVdan engelliler için iftar

Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı(SADAV) tarafından önceki gün Bosna-Hersek Fahri Konsolosluğunda iftar programı organize edildi

Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı(SADAV) tarafından önceki gün Bosna-Hersek Fahri Konsolosluğu’nda iftar programı organize edildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ile eşi Bünyamin Türkmenoğlu yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Uslu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yahya Ak, Mehmet Kanmaz, Konya Sakatlar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çakıcı ve Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı katıldı.

 

İftar yemeğinde konuşan Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, başta SADAV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uslu olmak üzere bu tür programları hazırladıkları için tüm SADAV yetkililerine teşekkür etti. Bu tür programlardan büyük keyif aldığını dile getiren Türkmenoğlu, “Böyle bir program bana geldiği zaman memnuniyetle katılıyorum. Daha önce Konya’da bulunan mültecilerle birlikteydik. Onun öncesinde de Yeni Mahalle sakinleriyle bir araya gelmiştik. Böyle anlamlı bir günde iftarı siz değerli kişilerle açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu tür programları organize ettiklerinden dolayı da SADAV yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜRKMENOĞLU’NA 42 NUMARA FORMA

 

Program sonunda plaket törenini yapıldı. Konya Sakatlar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çakıcı, SADAV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uslu ve Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı, engellilere verdiği destekten dolayı AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu’na plaket verdi. Ayrıca Konya Sakatlar İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Çakıcı’nın Türkmenoğlu’na isminin yazılı olduğu 42 numaralı basketbol forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.