Saadet'ten miting gibi SKM açılışı

Saadet'ten miting gibi SKM açılışı

Saadet Partisi Cihanbeyli SKM açılışında konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, “Belediyelerimizin rantını birilerine değil, halkımızın tamamına dağıtacağız. Adam kayırmayacağız. Kimsenin hakkını yedirmeyeceğiz” dedi

Saadet Partisi Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu ve miting havasında gerçekleşen açılışa Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Genel İdare Kurulu Üyesi Necati Eroğlu, Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış, Cihanbeyli İlçe Başkanı Mehmet Dikici, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

eksik-2_880x440.jpg

KİMSENİN HAKKINI YEMEYECEĞİZ

Merkezin açılışında konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, “Biz 3 temel üzerine seçim konseptimizi kurduk. Birincisi dürüst belediyecilik. Biz bunu daha önce yaptık, yine yaparız. Belediyelerimizin rantını birilerine değil, halkımızın tamamına dağıtacağız. Adam kayırmayacağız. Kimsenin hakkını yedirmeyeceğiz. İkincisi dürüst başkan. Dürüst başkanımız işte burada. Dürüst başkanımızın kapısı herkese açık. Zaten şu meydanı dolduran kardeşlerim bunu teyit ediyor. Üçüncü olarak dürüst ekip. Başkanımız dürüst bir ekip kuracak, zaten Cihanbeyli’nin saygın isimleri adayımızı destekliyor. Sizlerden isteğim, bizler göreve geldiğimizde dürüst bir şekilde çalışacağız ama sizler de bir yanlış gördüğünüz zaman uyaracaksınız. Hep birlikte iyiye, doğruya ve faydalıya ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

img_1899_880x440.jpg

EN GÜZEL HİZMETLERİ DAHA ÖNCE YAPTIK

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar da yaptığı konuşmada, “Mehmet Satılmış kardeşimizi kutluyorum. Biz inanıyoruz ki Mehmet kardeşimiz Cihanbeyli’de belediye başkanı seçildiği zaman en güzel hizmetleri yapacak, insanı temel alan anlayışla en güzel işleri ortaya koyacaktır. Cihanbeyli bundan böyle Milli Görüş belediyeciliğini yaşayacak, aslına dönecektir. Bunu Allah’ın izni ile göreceğiz. Cihanbeyli’nin havası görünümü değişecek. Müspet manada pek çok yeniliğe imza atacağız. Mehmet Satılmış kardeşimizi şimdiden tebrik ediyorum”dedi.

mehmet-satilmis.jpg

1 NİSAN’DA HALKIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ

Saadet Partisi Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış da konuşmasında, “Biz bu yola çıkarken hak için çıktık. Halkımız için çıktık. Kapalı kapıların ardındaki kilitlrti kırmak için yola çıktık. Bu yol hak kervanı, bu yola beraber çıktık, beraber kazanacağız.  Biz kardeşlik için yola çıktık, halkımız için, 15 gün boyunca vatandaşına randevu vermeyen zihniyeti değiştirmek için yola çıktık. Gölyazı’dan Taşpınar’a bu mozaiği kucaklamak için yola çıktık. Bir seçim atmosferine giriyoruz. Tek temennim şu; partilerimiz çalışmalarını, seçimden sonra da halkın yüzüne bakabilecek şekilde yapsın. Birliğimizi bozmayalım. Amacımız halkımızı daha iyi kucaklamak. Refah getiren hizmetleri kazandırmaktır. Biz makamların sahibi değil, emanetçisiyiz. Bu beden de emanet, bu anlayışla, makamlarımızın hakkını vereceğiz. Rabbim bu yolda bizleri mahçup etmesin” ifadelerine yer verdi.
Saadet Partisi Cihanbeyli İlçe Başkanı Mehmet Dikici de konuşmasında, “Değerli Cihanbeylili hemşehrilerim, seçim koordinasyon merkezimizin açılışına göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Seçimler ilçemize, Konyamıza ve ülkemize hayırlar getirsin” dedi.

HALİD ŞEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum