Saadet’li gençlerden Konyaspor’a destek

Saadet’li gençlerden Konyaspor’a destek

Saadet partisi Konya il gençlik kolları Başkan Yardımcısı Muaz Gülyiğit, geçtiğimiz Pazar günü oynanan Konyaspor–Orduspor müsabakasında, Konyaspor’u desteklemek amacıyla yüzlerce Saadetli gençle birlikte stadyumda yerlerini aldıklarını söyledi

Gülyiğit açıklamasında şunlara değindi; “Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları olarak; Soysal Sorumluluk projesi kapsamında ilk olarak 14 Şubat Pazar günü Kan bağışı kampanyası düzenledik. Sosyal Sorumluk Projesinin 2’si olarak ise Konya’mızın göz bebeği, markası, Konyaspor’a destek olmak amacıyla Konyaspor-Orduspor müsabakasına yüzlerce gençle çıkarma yaptık. Konyaspor’un iyi ve kötü gününde yanında olacaklarının, mesajını veren Gülyiğit, konuşmasının devamında şu görüşlere yer verdi; Konya spor’un lig virajında önemli maçı olan Ordu spor maçına üyelerimiz ile birlikte gereken desteği vermek için Pazar günü stadyumdaydık. Coşkulu bir tezahüratla takımımızı devamlı olarak ateşledik, buradan tüm taraftarlara ve taraftar gruplarına teşekkür ediyoruz.”

Gülyiğit açıklamasının devamında; “Saadetli gençler Konyasporumuz’a süper lig yolunda başarılar diler” adlı pankartı açarak ta tüm stada göstermek istedik. Ancak şeref tribünün de müsabakayı izleyen siyasi kişilerin baskıları sonucunda pankartımız indirilmiştir. Bu olaydan dolayı pankartımızın indirilmesini kınıyor, bu siyasi kişilerin Konya spor’a verdikleri sözleri yerine getiremedikleri için utanıyor olmaları gerekiyor ki böyle bir pankarta bile tahammüllerinin olmadığını açıkça tüm kamuoyu önünde belli etmişlerdir bu tür yıldırma politikaları bizim Konya spor’a olan sevgimizi, sevdamızı bitiremeyecektir, bunu buradan açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum diyerek sözlerine son verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum