Saadet'li adaylar yollarda

Saadet'li adaylar yollarda

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları sadece şehir merkezini değil, Konyanın tüm ilçe, belde ve köylerini gezerek halkın sorunlarını dinliyor ve çalışmalarını anlatıyor

Saadet Partisi Milletvekili adayları Mustafa Özkafa, Ahmet Gönç ve Hatice Gerçeker ile birlikte Beyşehir’in tüm belde ve köylerini gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek uzun süre sohbet ederek Milletvekili adayı Hasan Hüseyin Uyar’da parti il binasında düzenlediği basın toplantısında çalışmalarını anlattı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, yaşanabilir bir Türkiye istediklerini söyleyerek çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi. SP Konya Milletvekili adayları Ahmet Gönç ve Hatice Gerçeker ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir'e gelen Özkafa, partisinin İlçe Teşkilatı önünde yaptığı açıklamada, Türkiye’de 50 yıldır çok partili bir siyaset olduğunu söyledi. Buna rağmen üç cümleyi söyleyen sadece kendileri olduğunu ifade eden Özkafa, ''Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, o da yetmez yeni bir dünya. Yaşanabilir bir Türkiye istiyoruz. Önce yaşanabilir bir Türkiye’yi kurmalıyız” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Hasan Hüseyin Uyar ise parti il binasında düzenlediği basın toplantısında Adaletsiz ve acımasız bir ortamda yapılan seçim süreci yaşadıklarını söyledi. Uyar, “Nerdeyse hem ulusal hem de yerel basın organları tarafından görmezlikten gelindiğimiz, mecliste bulunan partilere milyonarlarca lira seçim yardımının yapıldığı ve hep onların göz önüne getirildiği bir dönemde partimiz seçime gidiyor. Buna rağmen umudumuzu yitirmeden çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.

Müslümanlar üzerinde yaşanan oyunlara da değinen Uyar, “Hepinizce malum olduğu üzere insanlık şu anda büyük bir hüsrandadır. Bunun müsebbibi insanlığı kargaşa ve korku ortamına sokan ırkçı emperyalizmdir. Her gün Irak’ta, Filistin’de, Afganistan’da, Libya’da onlarca hatta yüzlerce kardeşimiz öldürülmektedir. Bu saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyoruz. Bütün bunlar yaşanırken Türkiye olarak biz işgal edilen ülkelere model gösterilerek demokrasi ve insan hakları götürmekle meşgulüz. Hatta daha da ilere giderek bu işgallerde üslerimizi ve limanlarımızı kullandırtmakla meşgulüz” diye konuştu.

Bütün bu olanların önüne geçmek ve bu işgalleri ortadan kaldırmak için Milli Görüş hareketi tarafından temeli atılan D–8 projesinin hızla hayata geçirilmesi gerektiğini dile getiren Uyar, “Sadece D–8 ile sınırlı kalmayacağız. D–60 ve D–160 lar, akabinde İslam Birleşmiş Milletleri kurulacak. Bu gün bütün İslam ülkeleri bu hak ve adalete dayalı yeni büyük medeniyet projesinin başlangıcının ve önderliğinin bizim ülkemiz tarafından gerçekleştirileceğini ve milli görüş hareketi yani saadet partisi öncülüğünde başlatılacağını müşahede etmekte ve gözleri ülkemize doğru çevrilmiş vaziyettedir. Biz aziz milletimizden insanlığın son medeniyet gemisinin kızağa çekildiği bu topraklardan tekrar denize indirilme  hamlesini yapmak  üzere ülkemiz ve bütün dünya için çok büyük öneme haiz olan   12 Haziran seçimlerinde partimize çok büyük  destek vermesini talep ediyoruz” dedi.

Yeryüzüne dair oynanan bu oyunların gençlerin ve milletin mutlaka bilmesi gerektiğini de belirten Uyar, konuşmasını şöyle sürdürdü:  Biz biliyoruz ki bu oynanan oyunlara karşı bir milletin asıl gücü “tankı tüfeği, parası değil imanlı evlatlarıdır.”Bu anlatılanları gören ve bu oyunları bozacak olanlar, bizim, imanlı ve şuurlu evlatlarımızla aziz milletimizdir. Bu sebeplerle kutlu ve önder gençliğin yetişmesi için hepimiz top yekûn bir millet olarak var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bu şuurla gençlerimizin gençlik ve spor bayramını kutluyor, seçimlerin milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.