Saadet’in Kulu adayı İhsan Gökçe oldu

Saadet’in Kulu adayı İhsan Gökçe oldu

Saadet Partisi, Türkiye’nin dört bir tarafındaki il, ilçe ve belde başkan adaylarını titiz çalışmaların ardından kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Saadet Partisi, Türkiye’nin dört bir tarafındaki il, ilçe ve belde başkan adaylarını titiz çalışmaların ardından kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor. Saadet Partisi Konya Kulu belediye başkan adayı olarak İhsan Gökçe’yi gösterdi. Saadet Partisi GİK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Necati Eroğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde yarışa girecek Saadet Partisi’nin Kulu belediye başkan adayının İhsan Gökçe olduğunu basın mensuplarına ilan etti. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Necati Eroğlu, yaptığı konuşmada, Gökçe’nin Kulu için bir fırsat olduğunun altını çizerek, “Kendisi zor şartlarda gerek Saadet Partisi İlçe Başkanlığı döneminde gerekse iş hayatında çok önemli başarılara imza atmış biridir. İnşallah bu kutlu sefere çıkıp Kulu belediye başkanı olduğunda Milli Görüş belediyeciliğinin ne olduğunu bütün Kulu halkına gösterecektir” dedi.

İHSAN GÖKÇE KİMDİR?

Saadet Partisi’nin Konya’nın Kulu ilçesinin belediye başkan adayı olan İhsan Gökçe, 1974’te Ağrı’da dünyaya geldi. 1992’de Milli Gençlik Vakfı Kulu şube yönetiminde görev alan Gökçe, sonra Refah Parti Kulu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirildi. Fazilet Partisi ve Saadet Partisi ilçe yönetimlerinde yer alan Gökçe, Kulu belediye başkan adaylığı tevdi edildiğinde Saadet Partisi’nin Kulu İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordu. Müteahhitlik yapan Gökçe, evli ve 5 çocuk babası.

İDRİS BAKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.