Saadet seçimlere hazır

Saadet seçimlere hazır

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı’nın divan toplantısına katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, 81 il ve 970 ilçe teşkilatlarında çalışmaların tamamlandığını, 2015 Genel Seçimleri’ne gerekli hazırlıkların yapıldığını söyledi

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı’nın Aralık ayı divan toplantısı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya’nın katılımıyla gerçekleşti. Partinin il binasında düzenlenen divan toplantısında açıklamalarda  bulunan Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi’nin seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde giriş yaptığını söyledi. Yapılan çalışmaları ana hatlarıyla aktaran Çetinkaya, “Partimiz 2014 Yerel Seçimleri’nde bin 394 seçim çevresinin, bin 367 noktasında aday çıkardı. Aslında bütün noktalara girmiştik. Ancak ihmakarlıklar sebebiyle bu sayı düştü. Eğer talimatlara tam uygulansaydı bütün noktalara girecektik. Biz aday gösterdiğimiz yerlerde çok ciddi oylar aldık. Milli Görüşlü oyuna ve partisine sahip çıkarak oy verdi. Rakamsal olarak az gibi görünür ama aday olmayan yerlerde başka bir partiye ya da boş oy atmak zorunda kaldı. Hiç beklemediğimiz yerlerde çok ciddi oylar aldık. 4 Mayıs’ta kongremizi yaptık ve ikinci 40 yılın startını verdik” dedi.

saadet-partisi-meram-(82).jpg

ÇALINMADIK KAPI KALMAYACAK

81 il ve 970 ilçe teşkilatlarında çalışmaların tamamlandığını, 2015 Genel Seçimleri’ne gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade eden Çetinkaya, “Hazırladığımız seçim çalışmaları kapsamında teşkilatlarımızı gençlik ve kadın kolları dahil olmak üzere 20 bin tane olan teşkilat kadromuzu çeşitli bölgelerde genel merkez programları dahilinde planlama ve strateji toplantılarımızı kampa alarak eğitimleri tamamlamak üzereyiz. Yaklaşık bin kişinin katıldığı kampı Ankara’da tamamladık. Önceki günlerde de halkla kucaklama programını ortaya koyduk. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Kanaat önderi, esnaf ve gidilmesi gereken bütün noktaları ziyaret etmiş olacağız. Saadet Partisi böyle bir çalışma temposunda devam ediyor. Her hafta 50 civarında il ve ilçelerde kongreler yapıyoruz. İl teşkilatlarımızın kongreleri tamamlanmak üzere. İlçe teşkilatlarımzın da kongreleri yapılıyor. Seçime girerken kongresini yapmış, eğitimden geçmiş, eksikliklerini tamamlamış ve halkın nabzını tutan en hazırlıklı partiyiz” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN GÖZÜ KONYA’DA

İlçelerin teşkilatın bel kemiği olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, faaliyetlerin tamamını ilçe teşkilatlarının yaptığını söyledi. İlçenin de alt kademeleri kurarak bütünsel bir şekilde hareket ettiğini söyledi. Meram’ın Konya’daki en önemli ilçelerden biri olduğunu belirten Çetinkaya, “Meram, Milli Görüş’ün orta direğidir. Şu anda Konya, Milli Görüş’ün kalesidir. Konya, seçilmiş bir bölgedir. Hocanın  bir sözünü sizinle paylaşmak istiyorum; ‘Ben Konya’da ne var bilmem ama bana Konya’ya gideceksin dediler. Ben tek başıma Konya’ya geldim ve bu şehir sahip çıktı’ diyor Hocamız. Bu açıklamalar gerçekten çok önemlidir. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim herkes Konya’yı soruyor. Çünkü; bu hareketi Konya, tekrar sahiplenecek ve iktidarın yolunu tekrar açacaktır. Konya ilklerin şehri olduğu için çok önemsiyoruz. Genel İdare Toplantı’sında her zaman Konya soruluyor. İl Başkanları Toplantısı’nda herkes Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar’ın konuşmalarına dikkat ediyor. Konya, genel merkezden tarafından tebrik edildi. En iyi çalışan teşkilat Konya’dır. Milli Görüş’ün gözü Konya’dadır” açıklamasında bulundu.

EN GÜÇLÜ TEŞKİLAT

Teşkilatlanma konusunda Saadet Partisi’nin en büyük iki partiden birisi olduğunu hatırlatan Çetinkaya, “CHP’nin 200 yerde seçime girmediğini düşünürsek Saadet Partisi’nin gücünü anlayabilmemiz için bu yeterlidir. MHP’nin Saadet Partisi ile oranı hemen hemen aynıdır. Hazine yardımına bakıldığında AK Parti, CHP ve MHP’nin hazineden alacağı para 2 milyar lira aşağı yukarı 1 nilyar lirası AK Parti’nin payına düşüyor. CHP ve MHP’nin de aldığı para 1 milyar liraya yakın. Bir kulvara giriyorsunuz ama sizi yürümeye zorluyorlar. Onlar ise koşarak devam ediyor. Moral, motivasyon olarak biz güçlüyüz. Onlardan çok daha iyiyiz. Hocamız bize mira bıraktı. Biz buna sahip çıkıyoruz. Siyasette sadece sağ ve solun tabir edildiği bir dönemde Hoca, Milli Görüş’ü siyasetin tam göbeğine oturtmuştur. Dünyada iki büyük görüş vardır. İlki Milli Görüş’tür, ikincisi ise diğerleridir. Diğerlerini aynı zihniyete koymuştur. Onlar, AB ve Siyonistlerin peşinde koşmaktadır. Milli Görüş kökünü peygamberlerden almaktadır” şeklinde konuştu.

saadet-partisi-meram-(14).jpg

OSMANLICA FİKRİNİ BİZ VERDİK

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilat Başkanı Şuayip Koçak ise, ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Boşanmaların her geçen gün arttığına ve boşanma nedenlerinin en başında zina ve fuhşun yer aldığını ifade eden Koçak, “İnternet başımıza bela oldu. Çocuklarımızı asla başı boş bırakmayalım. Artık internet üzerinden tanışıp evleri terk etmeler başladı. Erkekler yeni macera peşinde koşarken, kadınlar çocuklarını bırakıp başka bir adama kaçıyor. Uyuşturucu yaşı 11’e kadar düştü. Askerlik resmen satışa çıkarıldı. Çünkü; sıcak para ortada yok. Bunu askerlik bedeli ile gideriyorlar. Osmanlıca’yı destekliyoruz ama biz bunu seçim beyannamemizde belirtmiştik. İlk fikri biz verdik bunlara. Ama eğitim sistemindeki altyapı olmadığı için öğrenilmesi çok zor oluyor. Osmanlıca’nın edebir bir dili vardır. Bu dili tarz ile canlandırmak gerekiyor. Karma eğitimin olduğu bir ülkede, AB için cab atılan bir ülkede, nasıl bu edebi dili kullanacağız. Başbakan Osmanlıca konuşarak AB’ye gireceğiz diyecek. Gerçekten yazık” ifadelerini kullandı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.