Saadet seçime hazır

Saadet seçime hazır

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.  Aday Tanıtım töreninde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak,  Milli Görüş kadrolarının hizmet için hazır olduğunu söyledi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve ilçe belediye başkan adaylarını düzenlenen törenle kamuoyuna açıkladı.  Dedeman Otel'de düzenlenen Aday Tanıtım törenine Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Veysel Candan, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Özkan, belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve binlerce partili katıldı.


MİLLİ GÖRÜŞ ERLERİ HİZMETE HAZIR
Salondaki coşkulu kalabalığa seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak da Milli Görüş'ün hizmete talip olduğunu belirterek, Saadet Partisi adaylarının “Hakk’a hizmet halka hizmet” anlayışıyla hizmet edeceğini söyledi. 3 siyasi partiye verilen yardımla ilgili de eleştiri de bulunan Kamalak, bunun adaletsizlik olduğunu söyledi. Konya'nın Milli Görüş Haraketi’nin başladığı şehir olduğunu belirten Kamalak, “Sizler hak davayı tesis için yollara koyuyorsunuz. Bir hal oldu bize. Endülüs, Filistin geride paramparça bir İslam coğrafyası kaldı. Merhum Hocamız 1969 yılında bu hareketi Konya'dan başlattı.  O zaman merhum Hocamızı dinleyen nur yüzlü bir amca yanına yaklaşıyor. Hocamıza diyor 'Bir çiçekle bahar mı gelir' diyor. Hocamız da 'Her baharla bir çiçekle başlar' diye cevap veriyor. O bir çiçek en kısa zamanda elden ele dilden dile dolaşarak, bir çiçek bahçesine dönüştü.  O bir çiçek demetler halinde TBMM'ye girdi. Milli Görüş TBMM'ye girdi. O küçük kadro 25 yıldır Kıbrıs'ta akan kanı durdurdu. O tarihten bu yana Kıbrıs'ta barış vardır, huzur vardır. Ülke yönetimi bizim işimizdir. Mahalli yönetimler bizim işimizdir. 1989 yılında Konya'mızda başlamak üzere binlerce belediyeyi aziz milletimiz Milli Görüş erlerine emanet etti. Hakk’a hizmet halka hizmet' anlayışıyla hizmet eden Milli Görüş'e emanet etti. Eğer dürüst siyaset, dürüst yönetim istiyorsanız adres Saadet Partisi'dir. Binlerce kardeşimiz belediyelerde görev yapmıştır. Hiçbiri hakkında yolsuzluk iddiası duydunuz mu?  Milli Görüş erleri halkımıza hizmet ederken, kul hakkına hep riayet etmiştir” dedi.

İŞTE SAADET PARTİSİ ADAYLARI

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa

Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel

Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa Derbentli

Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen

Ahırlı Belediye Başkan Adayı Ali Sait Öge

Akören Belediye Başkan Adayı Nurettin Keleş

Akşehir Belediye Başkanı Adayı Mevlüt Orhan

Altınekin Belediye Başkan Adayı Sırrı Ezdemir

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar

Bozkır Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozkır

Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Nuri Ünalan

Çumra Belediye Başkan Adayı Sedat Ulupınarlı

Derbent Belediye Başkan Adayı Ali Ülküer

Derebucak Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkan

Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Ethem Kapçı

Emirgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Güner

Ereğli Belediye Başkan Adayı Kazım Akyurt

Hadim Belediye Başkan Adayı İhsan Aydoğdu

Hüyük Belediye Başkan Adayı Tevfik Küçükgünay

Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Büyükyılmaz

Karapınar Belediye Başkan Adayı Mahmut Saydam

Seydişehir Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz

Taşkent Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktaş

Tuzlukçu Belediye Başkan Adayı Mehmet Altunel

img_3519.jpg


KÖY KÖY, İLÇE İLÇE DOLAŞACAĞIZ
17 Aralık operasyonu hakkında da konuşan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, yolsuzlukların üzerine gidilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'nin itibar kaybettiğini vurgulayan Kamalak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dolar ve Avro zirve yaptı. Nerede durucağı belli değil. Cebinizdeki para eriyor. Milli Görüş'ün tavsiyesini dikkat alsaydınız Türkiye kazanırdı. Yanlış yapana destek vermek ülkemiz için, aziz milletimiz için bir kötülüktür. Ağlamak sızlamak kimsenin işine yaramaz. Bu ülke ve İslam alemi hatta tüm insanlık Milli Görüş erlerini bekliyor. İman varsa, imkan vardır. Biz Hak için Hakkı hakim kılmak için yola çıktık. Konya'mızın 31 ilçesi var. Adım adım ilçeleri dolaşmamız gerekiyor. Köylerimiz mahalleye dönüştü. Konya'mızın mahalle sayısı 2 bin 420'ye çıktı. Ekipler oluşturmamız lazım. Bölük bölük dalga dalga köyleri taramamız lazım. Her sandıkta teşkilatımızı tam kurmamız lazım. Mahalle yönetimlerimizi oluşturmamız lazım. Irak'taki, Libya'daki, Mısır'daki, Suriye'deki çığlıkları duyanlar koştursun. Temiz siyaset diyorsanız adres Saadet Partisi'dir. Adil düzeni kurma görevi ne mutlu ki bizlere ve sizlere düşmüştür.”  

Kamalak, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Yaşanabilir bir Türkiye için, adil düzen için, yeni bir dünya için canla başla çalışacağıma söz veriyorum, söz veriyorum, söz veriyorum.  Bu yolda yürürken yoluma mezar taşı çıksa bile dönmeyeceğime söz veriyorum. Unutmayın, zafer inananlarındır ve zafer yakındır.”

32 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa da konuşmasında yaşanabilir ve yeniden büyük bir Türkiye'nin kurulması için yola çıktıklarını dile getirdi. Konya'nın yeniden Milli Görüş belediyeciliğiyle tanışacağını ifade eden Özkafa, “Vaktiyle 4 belediye başkanı idik. Şimdi 32 belediye başkanı olacağız inşallah. Yaşanabilir bir Türkiye'nin kurulması, yeniden büyük bir Türkiye'nin kurulması ve adil bir dünya kurulması için yola çıktık. Yaşanabilir şehirler kurulması için yola geçen bu ülkenin evlatları yaşanabilir bir Türkiye kuracaktır. Bütün engellemelere rağmen eline fırsat geçtiği zaman belediye hizmetlerimizi anlatmamız gerekiyor. Ancak ülkemizin şuanki durumuna baktığımız zaman belediyecilik, şehircilik konuşulmuyor. Gençler, esnaf, hanım kardeşlerimiz, çiftçiler, emekli işçiler, siyonist güçler ve dış güçler hakkıyla konuşulmuyor. Pararel devletle kalk, yamuk devletle işe başla. 12 yıldır iktidarda olan hükümet bu işin içinden sıyrılamaz. Ülkede yaşanan her türlü gelişmeden hükümet sorumludur” dedi.

 

img_0032.jpg


MİLLİ VE MANEVİ TAHRİBAT VAR
“Ülkemizde önemli bir ahlaki ve manevi tahribat vardır. Milli bütünlüğümüz tehlike altındadır” diyen Özkafa, şunları söyledi: “BDP heyeti 3 güne bir, 4 güne bir PKK terör örgütünün lideri ziyaret ediliyor. Milli birliğimiz ve bütünlüğümüz sinsice tahrip edilmekte, dış mihrakların planladığı gibi planlar devam etmektedir. Ülkemizin istikbaline sahip çıkmalıyız. Milli Görüş kalkınma hamleleriyle önce ahlak ve maneviyat hamleleriyle bu büyük hizmetleriyle hem ekonomik refah hem manevi kalkınma olarak gerçekleştirmiş iken, neden 15 yıldır neden memleket idaresinden uzak tutulmaktadır? Tam bir demokrasi olsa değil 15 yıl değil 20 yıl bin yıl boyunca Milli Görüş iktidarda olacaktır.  Bir yılda 50 katrilyon faiz ödedik, 3 partiye devlet bütçesinden 150 trilyon para verilmiş. Şimdi 2014 yılındayız. Bu 3 parti 2014 yılında 450 trilyon para alacak. 2015 yılında genel seçim var. Bu 3 parti yetimin bütçesinden 1 katrilyondan fazla para alacak haberiniz olsun. Bütün televizyonlar baskı altında. Bir televizyon gazete TMSF'nin eline geçmiş. Başbakan kendi eski milletvekiline veriyor. AKP demokrasisi Hocamızın tabiriyle '21. yüzyıl demokraturudur'. Şimdi bu hesabı yapanlar şu hesabı yapanlar şu hesabı yapıyorlar. Milli Görüşü Saadet Partisi’ni televizyonlar ve gazetelerde bahsetmeyerek, engellemeye çalışacaklar. Hangi tedbirleri alırsanız alın, Milli Görüş volkan gibi patlar, memleketin idaresinde mutlaka söz sahibi olur. Bu belediye seçimlerinde milletimiz nelerin olup bittiğini gördü. Artık milletimiz Milli Görüş belediyeciliğine dönecektir.”


TRAMVAY NEDEN KONYA'DA YAPILMADI?
Konya'nın yeniden hak ettiği hizmeti alacağını dile getiren Özkafa, “Merhum Hocamız 40 sene öncenin imkanlarıyla Anadolu'nun ortasına traktör üreten bir fabrika yapmışsa, onun yetiştirdiği talebeleri de TÜMOSAN ve benzeri fabrikaları kuracaktır.  Konya'nın ihracatına bakıyoruz çok düşük. Konya büyüklüğünde bir ülkenin ihracatına bakıyoruz 20 milyar dolar, 50 milyar dolar olmuş. 32 belediye başkanı arkadaşımızla Belediye hizmetlerine yerine getireceğiz.  Real Madrid'i Bernabua'da yenmek yetmez, Barcelona'yı da Nau Camp'ta yenmek lazım. Sanatıyla, sporuyla Konya'yı daha iyi yerlere getireceğiz.  Belediyenin bütün tesisleri satıldı. Aydınevlikler'deki itfaiye tesisi satıldı. Yeni Otogar çevresindeki araziler satıldı.  Elde sadece Büyükşehir Belediyesi kaldı satılmadık. Orda oturma mecburiyeti olmasa orayı da satacaklar. Belediye başkanımız halka tramvayın rengini danışıyor. Pembe mi olsun lacivert mi olsun diye sordular. Tramvayı Çek Cumhuriyeti'nden mi alalım yoksa Konya'nın sanayisinde TÜMOSAN'ın yanında mı yapalım diye sormalıydı? Tramvay alındığında Euro 2.40 TL idi. Şimdi ise Avro 3 TL'yi geçti. Araya çıkan farkı emlak vergisini yükselterek, vatandaşa ödetiyorlar” dedi.


HALKIMIZ HUZURA VE HİZMETE HASRET KALDI
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman da halkın huzura ve hizmete hazret kaldığını dile getirdi. Türkiye'nin her yerinde Milli Görüş belediyelerine büyük bir ilgi olduğunu dile getiren Yalman, “Her siyasi partinin seçimleri kazanmak için bir takım iddiaları olacaktır. Bizim gerekçelerimiz farklıdır. Dürüstlük ve samimiyet istiyorsanız, yolsuzluk, israf ve şaibe israf istemiyorsanız Milli Görüş belediyeciliğinin böğrüne mührü basacaksınız. Siz bir belediye başkanı düşünün ki; attığı adımın hesabını mahşerde vereceğini düşünüyor. Siz bir belediye başkanı düşünün ki; kapısına gelen herkese kapısını sonuna kadar açmış. Siz bir belediye başkanı düşünün ki: istihdama öncülük etmiştir. Ankara Yolu'ndaki sanayi sitesinin mimarı Mustafa Özkafa'dır. Siz bir belediye başkanı düşünün ki sonuna kadar israf etmiş, çarçur etmiş. Dürüstlüğe samimiyete oy verin, yeniden belediyerin kapılarının halka açılması için oyunuzu Milli Görüş belediyelerine verin. Yeniden hizmet kervanı Konya'da yürüyecektir. İman varsa hizmet vardır. Türkiye'nin her yanından çok farklı haberlerin geldiğini görüyoruz. Çok sayıda belediyeyi Saadet Partili belediyeler kazanacaktır. Ülkenin çivisi çıkmış durumda. Millet huzura hasret kaldı, yeniden hizmete hasret kaldı. 30 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasına vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.


İSRAF VE SAVURGANLIK OLMAYACAK
Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Özkan ise konuşmasında 1989-2014 yerel seçimleri öncesini kıyasladı. Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu kaydeden Özkan, şunları söyledi:“Bundan 25 yıl önce yıl 1989 mahallli seçimler öncesiydi. Milli Selamet Partisi 80 ihtilali ile kapatılmıştı. Selamet Partisi'nin yerine kurulan Refah Partisi barajı geçememişti. O zamanın Başbakanı Turgut Özal, iktidara oy verin diyordu. Konya'nın Büyükşehir Belediyesi o zaman Anavatan Partisi’nde idi. O zaman Belediyeler borç batağındaydı. Şehirler çamur ve çöpten geçilmez halde idi. Böyle bir dönemde Refah Partisi Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Çoğu kimse iktidarda olmayan Refah Partisi'ne oy verilir mi diyordu?  O zaman belediye başkan adaylarımız gece gündüz imanla ve inançla çalışarak 4-0 kazanmıştı. Refah Partisi 28 Şubat darbesiyle kapatıldı. Bugün Saadet Partisi var. O gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Refah Partisi il başkanıydı. Bugün Başbakan Erdoğan oyunuzu bize verin diyor. Oyunuzu CHP'ye vermeyin diyor. Belediyeler yolsuzluğa bulaşmış durumda.  Saadet Partisi halkımızın umudu olmuştur. Halkımız 25 yıl önce nasıl Milli Görüş belediyeciliğine oy vermişse, bugün de milli duruşa sahip olan Saadet Partisi’ne oy verecektir. İsrafın ve savurganlığın olmadığı Milli Görüş belediyeciliğine oy verecektir. Başkanlarımız kapılarını halka açacaktır. Başkanlarımız attığı her adımın hesabını verebilecek şekilde hareket edecektir” dedi.


BELEDİYE KAYNAKLARI İSRAF EDİLDİ
İlçe Belediye Başkan adaylarına adına konuşma yapan Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel de  belediyelerin savurganlık yaptığı belirterek, halkın vergileriyle toplanan paraların açılış törenlerine ve bilboardlara harcandığını vurguladı. Başkanların vatandaşı kucaklayamadığını kaydeden Demirel, “Bu necip millet belediye başkanlarına hizmet etsinler diye oy verdi. Şimdi bu hizmetin kalitesini değerlendirme imkanı verdi. Halkımız başkanlarımızı iktidar nimetlerinden faydalanılsın diye bu başkanları seçti. Fakat onlar bunları değerlendiremedi. Her gün yuvalar yıkılıyor, gençlik elden gidiyor. Gayri meşru yaşantı körükleniyor. Sabahın erken saatlerinde servis bekleyen genç kızımız içimizi acıtıyor. Okul önünde çeteleşen, uyuşturucu kullanarak bağımlı hale gelen çocuğun annesinin feryadı içimizi acıtıyor. Bunlara dur demek istiyoruz. Bizim için belediye başkanı demek şehri emin demek. Halkın dertleriyle dertlenen, fiziki ve manevi hizmet eden kişi demektir. Mevcut belediye başkanları yollar, kaldırımlar birçok hizmet yapıldı. Kaldırımlar yapılırken, asırlık çamlar kesildi, ağaçlar kesildi. Şehir hızla betonlaşıyor. Gariban halkımızın parası açılış törenleriyle, bilboard ve reklam belediyeciliğine harcanıyor. Konyamız bir çok avantaja sahip, Gönüllü insanlar bir araya gelmiş, Konya'ya hizmet edelim diye çalışan sivil toplum örgütlerine sahip. Bu STK'lara destek olunmadı. Bu kardeşlerimize destek vermemiz ve neslimizi bu şekilde ıslah etmemiz gerekiyor. Bu milletin parası doğru kullanıldığı zaman çok hayırlı hizmet yapılabilinir. Bunu da yapacak tek hizmet vardır.  O da Milli Görüş'tür. Herkesin nasıl hesabı varsa bizim de hesabımız var. Bizim hesabımız rant sağlamak olmadı, olmayacak. Kimse Adam kayırmak, yetim hakkı yemek hiç olmadı. Tek hesabımız Allah'ın rızasını kazanmak olacaktır” diye konuştu. Konuşmalarının ardından ilçe belediye başkan adayları kursiye çıkarak, kamuoyuna tanıtıldı.

KERİM ATICI - HÂLİD ŞEN merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum