Saadet Partisinden Siyaset Akademisi Derneğine ziyaret

Saadet Partisinden Siyaset Akademisi Derneğine ziyaret

Saadet Patisi Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan ve İl Yönetimi Siyaset Akademisi Derneği Genel Merkezini ziyaret etti

Saadet Patisi Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan ve İl Yönetimi Siyaset Akademisi Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Candan, “Tarafsız olmak bertaraf olmaktır Siyasette tarafsızlık bile bir taraftır’’ dedi. Siyaset Akademisi Derneği’ni ziyaret eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan, Türkiye’deki siyasetin temiz siyaset anlayışından tamamen uzak olduğunu dile getirdi. Candan, “Sizler üstlendiğiniz misyon ile tarafsız olduğunuzu belirtiyorsunuz. Türkiye’de tarafsız siyaset yapmak son derece zordur. Bunun tam anlamıyla yapılabilmesi için siyasetin ortadan kalkması gerekir. Derneğinizin eğitim anlamında kaliteli siyasetçiler yetiştirme çabası takdire şayandır. Bu anlamda bizim de üzerimize düşen bir görev varsa seve seve yapmaya hazırız” dedi.

Siyaset Akademisi Derneği Genel Başkanı İsa Çelik ise, derneğin kısa sürede iyi yerler geldiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirterek, “Amaç ve hedeflerimiz belli temiz toplum temiz siyasetçilerle olur. Şuan için topluma kendimizi ve hedeflerimizi anlatıyoruz.

Kısa süre içerisinde özellikle genç nüfus tarafından gördüğümüz ilgi bizi memnun etmiştir” diye konuştu.

Siyaset Akademisi Derneği İl Başkanı Süleyman Bademci de, “Halka hizmet Hakk’a hizmettir. Hak yolunda hizmet edenlerinde çalışmalarında dürüstlüğü ön planda tutmak gerekir. Derneğimizin ilk hedefi Türkiye’ye dürüst siyasetçiler kazandırmaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.