Saadet Partisi'nden başörtüsü teklifine destek

Saadet Partisi'nden başörtüsü teklifine destek

TBMM Başkanlığına sunulan başörtüsü ve aile ile ilgili Anayasa değişikliği teklifine Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman destek verdi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, AK Parti’nin başörtüsü ve aile birliğinin sağlanması ile ilgili TBMM Başkanlığına sunulan Anayasa değişiklik teklifi metnine imza koydu.

milligazete-image-7109-31f9c535d1564e.webp

“BAŞÖRTÜSÜ VE AİLE DÜZENLEMESİ TEKLİFİNE KATILIYORUM”

AK Parti grubunun hazırladığı ve MHP ile birlikte toplam 336 imza ile birlikte Meclis Başkanlığı’na sunduğu, Anayasanın 24 ve 41’inci Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un içerisinde başörtüsü ve aile birliğini de içine alan bir dizi değişiklik öneriliyor. İyi Parti’nin geçtiğimiz günlerde destek vereceğini açıkladığı kanun değişikliği teklifine Saadet Partisi’nden de destek geldi.

milligazete-image-7109-bc322121648846.webp

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, AK Parti’nin başörtüsü ve aile birliğinin sağlanması ile ilgili TBMM Başkanlığına sunulan anayasa değişiklik teklifi metnine imza koydu. 

“BAŞÖRTÜSÜ VE AİLE DÜZENLEMESİ TEKLİFİNE KATILIYORUM”

AK Parti grubunun hazırladığı ve MHP ile birlikte toplam 336 imza ile birlikte Meclis Başkanlığına sunduğu, Anayasa’nın 24 ve 41’inci Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un içerisinde başörtüsü ve aile birliği de içine alan bir dizi değişiklik öneriyor. İyi Parti’nin geçtiğimiz günlerde destek vereceğini açıkladığı kanun değişikliği teklifine Saadet Partisi’nden de destek geldi. Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, TBMM Başkanlığına sunduğu yazıda, “2/4779 esas sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine Katılıyorum” ifadeleriyle destek verdi.

“HAYRA MOTOR, ŞERRE FREN OLACAĞIZ”

 

Hazırlanan teklif ile ilgili kararını sosyal medya hesabından paylaşan Karaduman, “Başörtüsüne anayasal güvence getiren ve evlilik birliğini tanımlayan Anayasa değişiklik teklifine imza vererek desteğimizi ilan ediyoruz. Hayra motor, şerre fren olacağız” dedi. 

400 OY ALMASI HALİNDE TEKLİF, ANAYASA MADDESİ OLUR

AK Parti, MHP, İyi Parti ve son olarak Saadet Partisi’nin desteğiyle birlikte kanun değişikliğinde 374 imza toplanmış oldu. Kanunun Meclis’ten geçebilmesi için 400 imzayı geçmesi gerekiyor. AK Parti’den yeni bir ziyaret turu başlatılacağı haberleri gelirken, referandum seçeneği ise rafta bekletiliyor.

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, TBMM Başkanlığına sunduğu yazıda, “2/4779 esas sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında

Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ne katılıyorum” ifadeleriyle destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.