Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ’Ülke olarak iyiye gitmediğimizi bizzat iktidar kadrolarından duyuyoruz’’ dedi

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ’Ülke olarak iyiye gitmediğimizi bizzat iktidar kadrolarından duyuyoruz’’ dedi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı Mart ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, ‘’Ülke olarak iyiye gitmediğimizi bizzat iktidar kadrolarından duyuyoruz’’ dedi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı Mart ayı il divan toplantısını İl Başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birol Aydın da katıldı. Saadet Partisi İl ve ilçe yönetimleri ile birlikte çok ayıda üyenin katılım sağladığı divan toplantısı konuşmaların ardından rapor sunumları ile devam etti. Divan toplantısında partililere hitap eden Birol Aydın, ‘’Yaşayarak gördüğümüz bir şey var ki ülke olarak durumumuz iyi değil. İyiye gitmediği kanaatini bizzat MHP ve Ak Parti kadrolarından duyuyoruz. Önümüzdeki seçim de yüksek bir anlam taşımakta. Bunun her partinin mensubu farkında. Türkiye bir seçim sürecine doğru gidiyor. İster vaktinde olsun ister vaktinden önce olsun. Bundan önceki tüm seçimler ülke için önemliydi elbette fakat bu seçim hepsinden daha önemli. Çünkü sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada gidişat kötüye doğru gidiyor. Yalnızca Rusya-Ukrayna krizi için değil bütün coğrafyalarda bunu görüyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

İNSANLARIN UMUTLARI TARUMAR EDİLİYOR

İnsanların her geçen gün umutlarının tarumar edildiğini ve insanlığa huzur getirecek tek oluşumun Saadet Partisi olduğunu vurgulayan Birol Aydın, ‘’Dünyada zulümler ve işkenceler yıllar boyu olmuştur ama hiç biri bu son 20-30 yılki kadar olmamıştır. İnsanların umutları her geçen gün biraz daha tarumar edilmektedir. Bu bağlamda biz diyoruz ki iyi ki Türkiye’miz var. Çünkü Türkiye bu zulüm dünyasında insanlığa huzur ve mutluluk getirebilecek, yeni bir dünyanın kurulmasına öncülük edebilecek bir ülke. Konumu, tarihi potansiyeli, genç nüfusu ve birikimi başka hiçbir İslam ülkesinde yok. Fakat bilinmeli ki bu potansiyelin keşfedilmesi kolay değil. Türkiye’deki imkân ve gücün açığa çıkması için de Saadet iktidarına, milli görüş iktidarına ihtiyaç var. Türkiye nasıl ki başka bir ülkeyse Saadet Partisi de başka bir partidir. İnsanlığın ihtiyacının olduğu bir partidir. Erbakan hocamız adeta bu hususu ortaya koydu. Ellerini açarak durun ey kalabalıklar gittiğiniz yol yanlış dedi. İşte bu yanlışı gösterdiği için iyi ki Saadet Partisi var; bu potansiyeli taşıdığı için iyi ki Türkiye var’’ şeklinde konuştu. 

HER GÜN BİRAZ DAHA BORÇLANIYORUZ

Borçlanmanın arttığını ve ekonominin iyi olduğunun iddia edilemeyeceğini belirten Aydın, ‘’Her geçen gün biraz daha borçlanan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Bir iktidar düşünün 20 yıl sonra sıcak para arayışının peşinde. Hiçbir şey konuşmaya gerek yok sadece Maliye Bakanının son çalışmaları bu hususu gözler önüne seriyor. 20 yılık, önünde engel olmayan bir iktidar; uluslararası tefecilerden medet umuyor. Ekonominin iyi olduğunu söyleyemeyiz. Bugün Türkiye sahip olduğu enflasyon ve faiz oranlarıyla gerçekten de parmakla gösterilen ülkeler arasında. Yüksek Faiz sıralamasında da benzer bir durumla karşı karşıyayız. Kürsülerde televizyonlarda konuşurken Avrupa’nın bizi kıskandığını, Avrupa’nın çatlayacağını söyleyenlerin Türkiye’yi hangi noktaya getirdiği ortada’’ dedi.

AHLAK VE MANEVİYAT ÖNCELİĞİMİZ

Saadet Partisi olarak her daim ahlak ve maneviyatı esas aldıklarını kaydeden Birol Aydın, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘’Biz her daim önce ahlak ve maneviyat deriz. Biz insanlıpın tğm çalışmalarında ahlakı ön şart görürüz. Kamu çalışmalarının tümünde ön şarttır ahlak. Ülkemizde ne yazık ki 20 yıldır ahlaki ve manevi değerler açısından büyük bir irtifa kaybı yaşıyoruz. Eğer ki bir toplumda adaletsizliğe, haksızlığa kayıtsızlık yaşanıyorsa yöneticilerin başörtülü olmaları, gümüş yüzük takmaları, namaz kılıyor olmaları hiçbir anlam ifade etmez. Gerçekte düşünmemiz gerek inancımız bizden ne istiyor. Önemli olan kişinin namazı değil, iki namaz arasında yaptıklarıdır.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.