Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ‘İktidara hazırlanıyoruz’

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ‘İktidara hazırlanıyoruz’

Saadet Partisi Konya il başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi. İl başkanlığında düzenlenen programda konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “İdaremizde insanlar adilce yaşayacak, gelirden adil olarak pay alacak” dedi

Bu seçimle iktidarın değişeceğini ve slogan üreten değil icraat yapan bir iktidarı hep birlikte meclise taşıyacaklarını söyleyen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “İdaremizde insanlar adilce yaşayacak, gelirden adil olarak pay alacak” dedi

Saadet Partisi Konya il başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi. İl başkanlığında düzenlenen programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam’ın yanı sıra; Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lütfi Yalman, CHP 3. sıra milletvekili adayı GençOsman Killik, CHP 4. sıra milletvekili adayı Ömer Ünal, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Arslan, il başkan yardımcısı Halil Yiğit, Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Karatay Belediyesi eski başkanı Mehmet Şen, Meram Belediyesi eski başkanı Mustafa Özkan, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel başkan yardımcıları Mehmet Parlak, M. Ali Korkmaz, AGD bölge başkanı Ceylani Kılıç, AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara ve çok sayıda partili katıldı.

fuop0aoxsae4gbv.jpg

MUTLULUĞUMUZU DİRİ TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayını geride bıraktık. Ve bayrama ulaştık. Ramazan bayramınızı tebrik ediyor, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi. “Tüm hemşehrilerimizin de bayramını tebrik ediyorum” diyen Saydam, “Huzurla sevinçle geçireceğimiz bir bayram olsun inşallah. Rabbim nice Ramazanlara, bayramlara da ulaşmayı hepimize nasip etsin. Değerli Kardeşlerim, bayramlar malum sevinç ve mutluluk günlerimizdir. Her şeye rağmen sevincimizi, umudumuzu, mutluluğumuzu diri tutmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

fuop0lewiaimncg.jpg

GELİR ADALETSİZLİĞİ TOPLUMU YARALIYOR

Oluşturulan siyasi ortamı, kutuplaşmaları geride bırakarak, siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak kardeşliği, akrabalığı, komşuluğu pekiştireceklerini ifade eden Saydam, daha sonra şunları kaydetti: “Sılayı rahim yaparak büyüklerimizi ve küçüklerimizi yine sevindireceğiz. Yani zamana yenilmeyeceğiz inşallah. Geçtiğimiz şubat ayında 11 ilimizi kapsayan bir deprem hadisesi meydana geldi. Bölgedeki pek çok kardeşimiz bu bayramı hüzünlü ve buruk geçiriyor. Kimisi evladını, evlatlarını, kimisi annesini, babasını, evini, barkını, hatıralarını, şehrini, sokağını, komşularını, akrabalarını kaybetti. Acı tarifsiz. Onları da unutmadık. Oradaki kardeşlerimizin hüznünü biz de yüreğimizde hissediyoruz. Rabbim sabırlar versin. Başka acılar göstermesin. Diğer taraftan ülkemizin her noktasında hissedilen ekonomide yaşanan sıkıntılar da yine önemli bir kesimin bayramı buruk yaşamasına sebep oluyor. Ekonomik zorluklar insanımızı kalitesiz bir yaşama sürüklüyor. Biraz gözlemleme fırsatım oldu. Evet çarşı pazar hareketli idi. İnsanlar alışveriş de yapıyorlar. Ancak vatandaş bayramı en maliyetsiz nasıl atlatırım hesabı içerisinde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

98eb4c7b-650f-4372-b399-62bd9a8bc00b.jpg

Biz muhalefet olarak toplumun geçinemediğini ifade ediyoruz. Doğru söylüyoruz ve haklıyız. İktidar da hiç de öyle olmadığını toplumun gayet rahat geçindiğini ifade ediyor. Onlar da kendilerince haklılar. Çünkü yaşadıkları çevre ona göre ve haberleri yok vatandaştan. Gelir adaletsizliği toplumumuzu en çok yaralayan sorun. Bu gelir adaletsizliğinin sosyal sonuçlarının acı reçetesini derinden hissediyoruz. Bizi biz yapan değerlerden uzaklaşıyoruz. Sınıfsal farklılıklar ortaya çıkıyor. Akrabalık, komşuluk ilişkilerini etkiliyor. Bayramlar artık bayram gibi yaşanamıyor. Allah'tan sosyal medya var da orada genel olarak bayramlaşabiliyoruz. Bu hususta da kendimizi zorlayarak zamana yenilmeden değerlerimizi kaybetmemeliyiz.

Diğer Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk kıblemiz Mescidi Aksa'mız Ramazan Ayını buruk ve hüzünlü geçirdi. Zalim ve terör devleti İsrail yine Ramazan Ayını oradaki kardeşlerimize zehir etti. Yetkili yetkisiz hepimiz sosyal medya üzerinden şiddetle ve esefle kınadık.”

BU SEÇİMLE İKTİDAR DEĞİŞECEK

Saadet Partisi GIK Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, şu cümlelerle konuşmasını noktaladı: “Böyle bir Ramazan Bayramı gününde canınızı sıkmak bu tür meseleleri konuşmak istemezdim. Ama bir tarafta kardeşlerimiz acı ve sıkıntı çekerken bizim de bir nebze olsun bunun burukluğunu hisssetmemiz gerekir diye düşünüyorum.

Artık bizler bayramlarda hem ülkemizdeki hem de İslam alemindeki sıkıntıları konuşmak istemiyoruz. Herkesin mutlu huzurlu sevinçle bayram kutlamasını istiyoruz. Bu da ancak sadece kendini ve çevresini düşünen, sadece slogan atan bir iktidarla değil bütün bir milletini düşünen milletini kucaklayan diğer taraftan öncelikle İslam Beldelerindeki sonra da bütün dünyadaki ezilen mağdur ve mazlumların acılarını hisseden ve bunların çözümü için adım atan bir iktidarla mümkün olacak. İşte önümüzde bir seçim var. Bu milletimiz için büyük bir fırsat olarak önümüzde duruyor. İnşallah bu seçimle iktidar değişecek ve slogan üreten değil icraat yapan bir iktidarı hep birlikte meclise taşıyacağız. Ve idaremizde İnsanlar adilce yaşayacak, Gelirden adil olarak pay alacak. Ve inşallah bayramlar Bayram olacak. Bayramınızı tekraren tebrik ediyorum. Katılımlarınız dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık ve içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

311d447a-45d9-4b43-89ab-21fc29da9432-1.jpg

HARAMİ DÜZENİ BİTİRECEĞİZ

CHP 3. sıra adayı Av. GençOsman Killik, sadece CHP’nin değil, Millet İttifakı’nı oluşturan tüm partilerin adayı olduğunu söyledi. Bu bilinçle çalıştıklarını vurgulayan Killik, “Ben, CHP Gençlik kolları genel başkanıyım. Konyalı olarak bu görevi yürütmek benim için bir gurur. Bugün 6 parti bir araya geldi. Biz, bu beraberliği bugün yapmadık. 1974 yılında bu ittifak kuruldu. O birliktelik Kıbrıs’ı bu ülkeye kazandırdı. Gönül ittifakı bugün de devam ediyor. Gönülleri birlikte fethedeceğiz. İslam ve Türk coğrafyası huzur içinde değil. İktidar, seyirci kalıyor. Saadet Partisi’nin duruşunu takdir ediyoruz. Harami düzeni bitireceğiz” diye konuştu.

40e237b1-5f1b-477f-bcb1-2e7a91669068.jpg

KONYA’DA YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK

CHP 4. sıra milletvekili adayı Ömer Ünal, bu haremi düzeni bitireceklerini dile getirdi. Adil düzeni kuracaklarını aktaran Ünal, “Konya’da yeni bir dönem başlayacak. İktidarı alacağız, mecliste çoğunluğu elde edeceğiz. ‘AK Parti düşerse Kudüs, Ankara, İstanbul düşer’ diyorlar. Bu anlayıştan bu ülkenin kurtulması gerekir” dedi.

6 PARTİNİN ÇİZGİSİ SAYGI DUYULACAK BİR ÇİZGİ

Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Öz de “6 parti bir araya geldi. Bir çizgisi var her partinin. Saygı duyulacak bir çizgi. Ortak nokta; yoksulluğu ve rüşveti ortadan kaldırma. Ülke zenginliğinin adil şekilde dağıtılması hususunda bir araya geldi bu partiler. 6 partinin oluşturduğu koalisyon iktidar olacak. Adil düzen mutlaka kurulacak” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum