Saadet Partili adaylar ilçelerde

Saadet Partili adaylar ilçelerde

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları çalışmalarını hızlandırdı. Seçimlere günler kala adaylar seçmenle buluşmaya devam ediyor

Saadet Partisi Konya milletvekili adayları da seçim çalışmalarında vites yükseltti.Çalışmalarını sürdüren Milletvekili adaylarından İsmail Aydilek, Ahırlı’da vatandaşlarla buluştu. “Millet AKP hükümetine istediği her türlü desteği verdi. Hükümet Millete ne verdi?” diyen Aydilek, milletin cevabını 12 Haziran’da vereceğini söyledi.  Eğitimin ciddi sorun haline geldiğini kaydeden Aydilek, İmam Hatiplerin ve Kur’an Kurslarının önündeki tüm engellerin kaldırılacağını ifade etti.
Seçim çalışmalarına İstanbul Caddesi esnaf ziyareti ile hız kazandıran Saadet Partisi Konya milletvekili adaylarından Av. H. Hüseyin Uyar, 12 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti ve partisi için vatandaşlardan destek istedi. 12 Haziran seçimlerinde ‘Hıristiyan Batı Kulübümü yoksa İslam birliği mi’ seçimin yapılacağını dile getiren Uyar, “Saadet Partisi ile tarihteki şerefli yerimizi almak ve Öncü büyük Türkiye’yi kurmak için hemşerilerimizden Destek istiyoruz” dedi.
Öte yandan Karatay’da Mahalle ziyaretleri seçmenlerinden destek isteyen diğer Saadet Partili aday İbrahim Çelik de, “Ev ev dolaşarak Milletimizin Saadeti için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.