Saadet Mecliste yer almalı

Saadet Mecliste yer almalı

Seçimlere az bir süre kala siyasilerin çalışmalarında da sona yaklaşılıyor

Seçimlere az bir süre kala siyasilerin çalışmalarında da sona yaklaşılıyor. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Zülfikar Gazi ile Konya Milletvekili Adayı Necati Eroğlu Cihanbeyli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Saadet Partisi’nin seçim çalışmaları kapsamında Cihanbeyli’ye giden SP GİK üyesi Zülfikar Gazi, barışın ve huzurun egemen olması için Saadet Partili kadroların mutlaka Meclis’te bulunmaları gerektiğini söyledi.

Gazi, şunları söyledi: “Bütün ülke evlatları doğudan batıya, güneyden kuzeye bir arada barış ve huzur içinde yaşayabilmeli. Ayrıca bu ülkede bir tane işsiz kalmamalı. Fakir ve yoksul olmamalı. Tüm bunlar yaşanabilir bir Türkiye kurmakla mümkün. Bunu da Milli Görüş’ten başka kimse yapamaz. Biz 1975’te Ağır Sanayi Hamlesi projeleri ile bu kalkınmanın modelini oluşturduk. Bugün iş ve istihdam alanlarının büyük kısmı bu projenin meyveleridir. 200’ün üzerinde kurulan fabrikalar il ve bölge ayrımı gözetilmeden, Ülkemizin her bir köşesinde yapıldı. Tüm bunlar yaşanabilir bir Türkiye’nin kurulması içindir. Fakat bu da yetmez, yeni bir dünya kurmamız gerekir. yeni bir dünya ise hak ve adaleti esas alan, bizim ecdadımızın yaptığı gibi zulümden, eşitsizlikten baskı ve tahakkümden yana değil, adil olan, Hakk’ı üstün tutan zihniyet ve anlayışla mümkündür.”

54. Erbakan Hükümeti döneminde yaşanan bolluk ve berekete dikkat çeken Konya Milletvekili Adayı Necati Eroğlu, AKP döneminde yoksulluğun arttığını dile getirdi. Eroğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Asgari ücret 630, bir mutfak tüpü fiyatı ise 65 TL. Yani bir asgari ücretlinin bir aylığı 10 adet mutfak tüpü ediyor. Hocamızın döneminde ise bir asgari ücret ile 33 adet tüp ediyordu. Şimdi soruyoruz, 23 adet tüp nerede? Bu bizden alınıp gitmiştir. Devletin toplam borcu, milli gelirimizin üzerine çıkmıştır. Tarım bitirilmiş, hayvancılık yok edilmiştir. Tarım ülkesi olan cennet vatanımız, dışarıdan tahıl ithal eder ülke olmuştur. İşte biz 12 Haziran’da bunları hatırlayacağız. Tercihimizi yaparken bizden çalınanları düşüneceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.