Saadet Konya adayından çarpıcı vaatler

Saadet Konya adayından çarpıcı vaatler

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uyar, “Hak ve adalet merkezli bir belediyecilik anlayışını hâkim kılacağız.1 ton su 2 tl olacak, trafik sorununu çözeceğiz. Öğrenci ve işsize ücretsiz ulaşım sağlayacağız” diyerek vaatlerini anlattı

Saadet Partisi Konya seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısında Konya merkez ve ilçe adayları tanıtıldı. Coşku ve heyecanın hakim olduğu programda Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uyar’a cepsiz ceket giydirildi


Saadet Partisi Konya seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısı Bayır Diamond Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya, Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Konya İl Başkan Vekili Ahmet Büyüktermiyeci, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uyar, Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Kenan Özcan, Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak, Meram Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkan, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen ve çok sayıda partili katıldı.

4_880x440-001.jpg

OYLARINIZA TALİBİZ

Programın açılışında konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkan Vekili Ahmet Büyüktermiyeci, “Milli Görüş belediyeciliği ile Konya’da efsane hizmetler yaptık. İsraf etmeden halkımıza hizmet ettik. tüm Türkiye’ye örnek olduk. Yine tarihi bir seçim arefesindeyiz. Halkımızın tercihi ile inşallah yeniden Milli görüş belediyeciliğine kavuşacak. Türkiye genelinde tüm seçim bölgelerinde adaş çıkarıyoruz. İttifak yapmadan, kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Çalmadık kapı, uğramadık mahalle bırakmayacağız. Mesajımızı herkese ulaştıracağız. Daha önce kime oy verilmiş olursa olsun herkesin oyuna talibiz. Oy pusulasında 1. sıradayız. En güzel hizmetler için oylarınıza talibiz” dedi.

2_880x440-001.jpg

KARALAMALARA ALDIRIŞ ETMEYECEĞİZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman da yaptığı konuşmada, “Bir seçim sürecindeyiz. 34 gün kaldı. ama biz özellikle seçimlerde şunu söylüyoruz. Seçimlerde bize iftira edenlere, küfredenlere diyoruz ki, bu ülkede AK Partilisi de CHP’lisi de MHP’lisi de veya oy vermeyeni bizim başımızın tacı, gönlümüzün nurudur. Biz bu seçime girerken özellikle bu yalanlara, karalamalara aldırış etmeden, davamızı en güzel şekilde vatandaşlarımıza anlatacağız. Vatandaşlar artık yeni bir ses bekliyor. Bu ses tek parti biziz Allah’ın izni ile. Biz yanlışları, yolsuzluk ve israfı anlatırken, bunları biz yapalım diye değil, ortadan kalksın diye geliyoruz. Biz parti menfaatini ülke menfaatinden önde tutmuyoruz. Ülkenin bekası adı altında parti menfaatleri için ülkenin geleceğini tehlikeye atan partiye karşı geliyoruz. Biz bu ülkeyi hırsıza ve arsıza teslim etmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

1-066.jpg

BİZİ HİÇBİR ŞEYLE SUÇLAYAMAZLAR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman da şöyle konuştu: “Zaman zaman 94 ruhu deniliyor. Bunun düzeltilmesi lazım. Milli Görüş belediyeciliğinin temeli 1984’te atıldı. Asıl o ruh 1969 ruhudur. Biz bu ruha sahip çıkmamız lazım. Gelelim 1989 ruhuna. Konya’da belediyeleri kazandığımız zaman Türkiye’de efsane belediyecilik tabiri kullanılmaya başlandı. Bu ruh bana ne Amerika’dan diyebilmek, cepsiz ceket giyebilmek, sıfır borç demektir, en ucuz ekmek, en ucuz ulaşım, en ucuz su demektir. Sıfır borç, sıfır borç sıfır borç diye haykırmaktır. Bugün Konya Büyükşehir Belediyesi en borçlu 4. belediye olmuş. Bizim belediyeciliğimizde iman vardır, bereket vardır, halkla iç içe olmak vardır. Eğer siz yeniden halkın içinde belediye başkanları istiyorsanız, halka hizmet hakka hizmet anlayışı istiyorsanız, yeniden saadet Partili belediye başkanlarını seçin diyoruz. Türkiye tarihinde ülkemizde ilk defa bir Cumhurbaşkanı belediye başkanlarını yolsuzluk, arsızlıktan dolayı istifa ettirdi. Ama refah Partili, Saadet Partili belediyelerde şu ana kadar kimse yolsuzluk, hırsızlıkla suçlayamadı.”

HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya da konuşmasında, “İnşallah 31 Mart akşamı Saadet Partisi’nin zaferi olacaktır. Milli Görüş ve partileri, bu ülkeye gerçekten hizmet ettiler. Uzun süre inkitaya uğrayan temiz siyaset, 1969’da rahmetli Erbakan Hocamızın başlattığı hareketle tüm dünyayı etkileyen bir siyaset ortaya çıktı. Hayatımız boyunca hiçbir zaman siyasi ahlakımızdan vazgeçmedik. İlkelerimizden ayrılmadık. Bizim davamız zihniyetlerle. Biz hakkı savunan bir topluluk olarak Batıla karşı mücadele veriyoruz. Kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı bir siyaset ortaya konuyor. Son günlerde Saadet Partisi hakkında yakışıksız, gerçek dışı ithamlar ile karşı karşıyayız. Kim ne derse desin bu oyuna gelmeyeceğiz, bu oyunun figüranı olmayacağız. 50 yıllık siyasi hayatımızda kimseye iftira atmadık, hiçbir terör örgütü ile işbirliği içine girmedik, alnımız açık. Biz bu seçimlerde başkanlarımız başta olmak üzere tüm kardeşlerimizi ziyaret ederek, hiçbir kişiyi atlamadan davamızı anlatacağız. Cepsiz ceketimiz sırtımızda, ‘Hizmet için geliyoruz’ diyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

MERAM VİRAN OLMAK ÜZERE

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam da şunları kaydetti: “Seçime 35 gün var. Tüm iftiralara rağmen, bu seçimi kazanacağız. Meram; güzelliği, yeşilliği ve havası ile dillere destan olmuştur. Ancak mevcut idarenin yanlış politikalarından en büyük darbeyi de Meram almıştır. Popülist adımlar ile Türkiye'nin en büyük doğal parkı, beton yığını haline gelmiştir. 1 haftadır Meram'da sahada çok aktif çalışıyoruz. Vatandaş, her şeyin farkında. Meram, viran olmak üzere. Yanlış gidişatı biz durduracağız. Son 15 yıldır belediyelerde her şey karmakarışık hale geldi. İktidar partisi, merkezi yönetimde ve belediyelerde kendi vazifesi olmayan her işi yapar oldu. Asli işler dururken, tali işler ile uğraşmayacağız. Vatandaşın ihtiyacı ve talebi ne ise ona kulak vereceğiz.”

YAŞANABİLİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ

Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak da, “Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alınırsa seçimlerin önemi bir kez daha görünmektedir. insanlarımızı huzursuz, bunalım halindedir. Bizi biz yapan değerlerden uzaklaştık. Mücevherden binalar da yapılsa bu bunalımdan uzaklaştıramazsınız. Bu yüzden önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Yaşadığımız şehirde insanlığa yakışmayacak pek çok tablo ile karşı karşıyayız. Evine ekmek götüremeyen kardeşlerimiz var beldemizde. Pazar artıklarını toplayan analarımız var. Faiz belasına bulaşmış üreticilerimiz, milli olmayan politikalarda ezilen çiftçilerimiz var. Fahiş ve uyuşturucu batağına düşmüş gençlerimiz var. Tüm bu travmalara duyarsız kalıp, suni gündemler ile halkı oyalayan bir yönetim ile karşı karşıyayız. İnşallah 1 Nisan’da Karatay Belediyesi yönetimine geldiğimiz zaman önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıkacağız. İsrafın olmadığı yandaşa peşkeş çekilmeyen bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Betonlaşmış bir Karatay yerine asıl ruhumuza uygun, yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇİRKİN İFTİRALARDA BULUNUYORLAR

Selçuklu Belediye Başkan Adayı Kenan Özcan ise şöyle konuştu: “Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Değer yargılarından uzaklaşmış bir hayat tarzında yuvarlanıp gidiyoruz. Bazı sorunları görmeyen veya görüp de konuşamayan bir toplum haline geldik. Dış güçlerin veya menfaat gruplarının bakısı ile yapılan bazı projeler var. Kaybolan bir maneviyatımız ve çökmekte olan bir toplumumuz var. Yol yaptık, köprü yaptık fakat bu yollarda gidecek araçları bize sattılar. Banka kredileri ile sattılar, Kanaatten, helal kazançtan ayırdılar. Tüketim toplumu haline getirildik. Biz bu yanlışı hep dile getirdik ama medya gücü ile konuşan insanları itibarsızlaştırmya çalıştılar. Seçimlerde sahaya indiğimiz zaman çirkin iftiralarda bulunuyorlar. Bizim vatan sevgimizi sınayamazsınız. Sınayanlar Kıbrıs harekatına baksınlar, BOP projesine karşı dik duruşumuza baksınlar, AB karşısına kurduğumuz D-8’e baksınlar. Biz Selçuklu’da rant yerine kalkınma diyoruz.”

Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış ve Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Veysel Kapçı da kısa birer konuşma yaptı.

SAADET PARTİSİ KONYA BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Büyükşehir Belediyesi: Hasan Hüseyin Uyar

Karatay: Sinan Toprak

Meram: Hüseyin Saydam

Selçuklu: Kenan Özcan

Akören: Mustafa Perihan

Altınekin: Mustafa Özeskici

Beyşehir: Mustafa Acar

Bozkır: Mehmet Keser

Cihanbeyli: Mehmet Satılmış

Çeltik: Arif Ali Şahbaz

Çumra: Abdullah Uysal

Derbent: Hüseyin Karaçam

Derebucak: Hüseyin İrmikçi

Doğanhisar: Veysel Kapcı

Emirgazi: Dursun Ali Yaşa

Ereğli: Nazım Seyhan

Güneysınır: Mesut Solak

Hadim: Hasan Bal

Halkapınar: Halil İbrahim Aylak

Hüyük: Mustafa Çelik

Ilgın: Lütfi Çelik

Kulu: İhsan Gökçe

Kadınhanı: Hüseyin Aydoğdu

Karapınar: Mustafa Ildız

Sarayönü: Ziya Tokgöz

Seydişehir: Raşit Nergiz

Taşkent: Mehmet Emin Aydın

Tuzlukçu: Hasan Hüseyin Çalı

Yalıhüyük: Ebubekir Mücevher

Yunak: Hüseyin Atılkan

 

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyarın vaatleri için tıklayın

HÂLİD ŞEN / EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.