Saadet Ahırlı’da Düzgün güven tazeledi

Saadet Ahırlı’da Düzgün güven tazeledi

Saadet Partisi Ahırlı İlçe Başkanı Ali Düzgün yeniden başkan seçildi.

Ahırlı, Akisse Cumhuriyet meydanında gerçekleşen 6.olağan Ahırlı ilçe kongresine Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları İsmail Hakkı Bacak, Hamza Okur ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahırlı ilçe müfettişi Mehmet Kaya, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ile delegeler ve teşkilat mensupları katıldı.

LİYAKATLI KADROLAR VURGUSU

Kongrede bir selamlama konuşması gerçekleştiren Saadet Partisi Ahırlı İlçe Başkanı Ali Düzgün, Ahırlı’nın kadim bir ilçe olduğunu ancak sosyal ve ekonomik olarak her gün geriye gittiğini vurgulayarak, iktidara geldiklerinde bu problemleri gidereceklerini, adaleti kamil manada tesis ederek ahlak ve maneviyat şiarından taviz vermeden, liyakatli kadrolar yetiştireceklerini söyledi. Düzgün, böylece ekonomik ve sosyal kalkınmanın ilk adımlarını ilk yerel seçimlerde, Saadet Partisi’nin iktidarında atacaklarını belirtti.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Bacak ise, ‘Milli Görüş’ün temel prensiplerine değinerek amaçlarının hak ve hakikat merkezli yeni bir dünya kurmak olduğunun altını çizdi.

ERBAKAN HOCAMIZIN İZİNDE

Teşkilat çalışmalarının önemine değinerek her mahallede her sokakta var olmaları gerektiğini, Ahırlı’da yaşayan her insana ulaşılması gerektiğini, bu ülkeyi kutuplaşma siyasetinden ancak Saadet Partisi’nin kurtaracağını, diye getiren Bacak, “Erbakan Hocamız siyasi hayatı boyunca hiçbir zaman kimseye hakaret etmemiş, onları hainlikle suçlamamış bilakis herkese davasını anlatmış ve yaşanabilir bir Türkiye kurmak için her daim canla başla çalışmıştı. Bizler de hocamızın yolunda ‘Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi kadroları olarak vefakar ve sadık öğrencileri olarak canla başla çalışarak Erbakan hocamızın hedeflerini, ideallerini mutlaka bir gün gerçekleştireceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada bütün delegenin oyunu alan Ali Düzgün, tekrar Ahırlı ilçe Başkanı seçildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.