Rusya’nın Puan Kayıpları Ve Oyunu Capello’yu Sıkıntıya Sokuyor

Rusya’nın Puan Kayıpları Ve Oyunu Capello’yu Sıkıntıya Sokuyor

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası grup mücadelesi 3. maçında Moldova ile kendi evinde berabere kalan Rusya'da puan kayıpları can sıkmaya başladı.    G Grubu’nda bir galibiyet ve iki beraberlik alan Rusya ve hocası Capello yoğun...

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası grup mücadelesi 3. maçında Moldova ile kendi evinde berabere kalan Rusya'da puan kayıpları can sıkmaya başladı.

    G Grubu’nda bir galibiyet ve iki beraberlik alan Rusya ve hocası Capello yoğun eleştirilere maruz kaldı. Rusya’nın son maçınca kendi evinde daha zayıf olan Moldova ile 1-1 berabere kalması Capello’yu yine hedef haline getirdi. Taraftarlardan spor yazarlarına kadar herkes hem oyunda hem de alınan sonuçtan şikayetçi. Taraftarlar oyuncuları saha ıslıklarken, spor uzmanları Capello’nun oyuncu tercihi ve tarzını sorguluyor.

    Diğer taraftan, Dmitriy Kombarov, Oleg Şatov, Aleksandr Kokorin ve Roman Şirokov gibi oyuncuların sakat olması kadro kurmasında Capello’yu zorladı.

    Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, oyundan memnun olmadığını belirtirken takımdan umutlu olduğunu dile getirdi. Sapar Moskova’nın sahibi Leonid Fedun, Rus futbolunun köklü çözüme ihtiyacı olduğunu savunurken eski milli futbolcu Aleksandr Mostovoy ise milli takımın sıradan olduğunu kabul etmek gerektiği eleştirisinde bulundu.

    Öte yandan, özellikle son Dünya Kupası’nda yaşanan hüsran ve şu anki gidişat sporseverleri Euro 2016 ve Rusya’nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası için şimdiden endişelendiriyor.

    Fabio Capello’nun Rusya Milli Futbol Takımı ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.