Rusya’da Türkiye'yi Ve Çarşamba’yı Temsil Edecek

Rusya’da Türkiye'yi Ve Çarşamba’yı Temsil Edecek

46 kiloda, 2014 yılı Türkiye Boks Şampiyonu olan Çarşamba Belediyesporlu boksör Batuhan Giritli, 29 Ekim’de Rusya’da düzenlenecek “Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda” Çarşambayı temsil edecek. Azerbaycan ve Kazakistan milli takımlarının...

46 kiloda, 2014 yılı Türkiye Boks Şampiyonu olan Çarşamba Belediyesporlu boksör Batuhan Giritli, 29 Ekim’de Rusya’da düzenlenecek “Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda” Çarşambayı temsil edecek.

Azerbaycan ve Kazakistan milli takımlarının oyuncularının da katılacağı Kastamonu’daki kampa katılan genç boksör Batuhan Giritli daha sonra Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Rusya’ya gidecek. Batuhan Giritli, Ülkemizi ve Çarşamba’yı 29 Ekim’de’ Rusya’nın Anapa Şehrinde başlayacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda 46 kiloda temsil edecek.

Çarşamba adına mücadele ettiği pek çok turnuvada şampiyon olduğunu hatırlattıkları genç boksör için konuşan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Biz sporcumuzdan ülkemiz ve Samsun şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ederek bayrağımızı dalgalandırmasını bekliyoruz. Bu dileklerle Batuhan'ı milli takım kampına oradan da Rusya’ya uğurluyoruz. 29 Ekim’de Rusya’da başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’nda sporcumuza başarılar diliyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.