Rus Turist 225 Dolara Türkiye’de 11 Gün Tatil Yaptı

Rus Turist 225 Dolara Türkiye’de 11 Gün Tatil Yaptı

Rusya’nın Yaroslavl kentinde oturan Tatyana Teylis, 225 dolara Türkiye’de 11 gün tatil yaptı. Rus turist Türkiye’nin yarısını da dolaştığını söyledi.Rus basınına konuşan Tatyana 6 bin rubleye en ucuz Türkiye tatil turu aldığını...

Rusya’nın Yaroslavl kentinde oturan Tatyana Teylis, 225 dolara Türkiye’de 11 gün tatil yaptı. Rus turist Türkiye’nin yarısını da dolaştığını söyledi.

Rus basınına konuşan Tatyana 6 bin rubleye en ucuz Türkiye tatil turu aldığını belirtti. Tatyana, “Otelde sadece kahvaltı vardı. Otelde 2 gün kaldım geri kalan günleri seyahat ettim. Türkiye’yi dolaştım. 11 gün için 11 bin ruble (225 dolar) harcadım.” dedi.

Kemer’e ve özellikle dağda ormana bayıldığını anlatan Rus turist, “Türkiye’de bol meyve ve sebze tüketiniz. Çünkü, kimyasal ilaç kullanmıyorlar. İskender, döner, mutlaka yiyiniz. Kısaca tavsiyem: En ucuz turu alınız. Eşyalarınızı otele bırakınız ve araç kiralayarak nereyi istiyorsanız oraya gidiniz. Çok güzel kent ve köyler var. İşte orada gerçek Türk kültürü ile tanışabilirsiniz. Türk kahvesi, zeytinyağı ve cevizli bal almayı unutmayın.” tavsiyesinde bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.