Rum Bakan, 5 Aylık Hapis Cezasına Çarptırıldı

Rum Bakan, 5 Aylık Hapis Cezasına Çarptırıldı

Rum maliye ve içişleri eski bakanı Hristodulos Hristodulu, sahte gelir beyanında bulunma ve vergi kaçakçılığı yapma suçundan 5 aylık hapis cezasına çaptırıldı. Hristodulu’nun cezaevine götürüldükten sonra rahatsızlanması üzerine...

Rum maliye ve içişleri eski bakanı Hristodulos Hristodulu, sahte gelir beyanında bulunma ve vergi kaçakçılığı yapma suçundan 5 aylık hapis cezasına çaptırıldı. Hristodulu’nun cezaevine götürüldükten sonra rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Hristodulu’nun, Güney Kıbrıs'taki Focus Maritime Corp. Şti.’den aldığı 1 milyon Euro için gelir vergisi beyanında bulunmaması nedeniyle 5 aylık hapis cezasına çarptırıldığı ve sahibi olduğu A.C Christodoulou Consultants Ltd. Şti.’ne de 13 bin 500 Euro ceza kesildiği kaydedildi.

Hristodulu’nun, hakkında kovuşturma açılmasının ardından yeniden düzenlenmiş vergi beyanına göre devlete olan vergi borcunu ödediği bildirildi.

CEZAEVİNDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan Hristodulu’nun, Rum Merkezi Cezaevi’ne götürüldükten sonra göğsünde ağrı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığını aktarılırken, Hristodulu’nun geceyi hastane geçirdiği ve ne zaman hastaneden çıkacağına doktorların karar vereceğini öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.