Roberto Carlos: Güzel Oyun Galibiyet Getirmiyor

Roberto Carlos: Güzel Oyun Galibiyet Getirmiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray'a karşı üstün oynadıklarını; ancak güzel oyunun galibiyet getirmediğini söyledi.Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos, maçın ardından yaptığı açıklamada,...

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray'a karşı üstün oynadıklarını; ancak güzel oyunun galibiyet getirmediğini söyledi.

Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maçla ilgili yorum yapmak gerçekten zor. İstatistiklere baktığmız zaman Sivasspor her yönden öndeydi; ama maçı kazanan Galatasaray oldu. Güzel bir imaj veriyoruz; ama kazanamıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Güzel oyun oynuyor olabiliriz." diyen Carlos, "Biraz şanssızlıklar oluyor o yüzden 4 haftadır kazanamıyoruz. Güzel oyun galibiyet getirmiyor. Galibiyet getiren gol oluyor." şeklinde konuştu.

İbrahim Toraman'ın yaptırdığı penaltıyla ilgili olarak da Carlos, "Bu pozisyonu birçok sefer izledim. Kendi fikrimci penaltı olmadığını düşünüyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.