Rize'de Aktif Eğitimciler, 'Öğretmenler Günü'nde Buluştu

Rize'de Aktif Eğitimciler, 'Öğretmenler Günü'nde Buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Iğdır İl Temsilciliği, '24 Kasım Öğretmenler Günü' münasebetiyle eğitimci üyeleri ve aileleri ile yemekli programda buluştu.Özel bir restoranda gerçekleşen geniş kapsamlı buluşmada konuşan Aktif Eğitimciler...

Aktif Eğitimciler Sendikası Iğdır İl Temsilciliği, '24 Kasım Öğretmenler Günü' münasebetiyle eğitimci üyeleri ve aileleri ile yemekli programda buluştu.

Özel bir restoranda gerçekleşen geniş kapsamlı buluşmada konuşan Aktif Eğitimciler Sendikası Iğdır İl Temsilcisi Zafer Yakar, "Öğretmenin bir kandile benzediğini, kendini tüketerek başkalarına ışık verdiğini, yaşatma arzusuyla yaşayan, sinesi ummanlar gibi olan kişinin öğretmen olduğunu belirtti.

Yakar, "Öğretmenler Günü, öğretmenlerin günah çıkardığı, öğretmenle ilgili nutukların havada uçuştuğu, değişik kesimlerin öğretmenleri eleştirmek için fırsat kolladığı bir gün olmamalı.Bugün, öğretmenlik ve öğreticilik mesleği üzerine akl-ı selim, kalb-i selim yeniden düşünme günüdür ve bu uğurda emek vermiş, can vermiş öğretmenleri yâd etme günüdür. Gerçekte öğretmenlerin ne böyle allı pullu günlere, ne hediyelere, ne de kutlama mesajlarına ihtiyacı yok. Küçük bir gülümseme, öğretmenimizin karşısında gönülden, samimane bir eğilmenin bizim için 24 Kasımlardan, güllerden ve hediyelerden daha çok anlamlı olacak." dedi.

Açılış konuşmasından sonra, davetlilere; sendikanın tanıtım videosu ve günün anlam ve önemine uygun video gösterimleri sunuldu. Yemek ikramıyla devam eden program canlı müzik gösterisiyle ve ardından programa katılan öğretmenlere çeşitli hediyeler verilerek sonar erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.