Rifat Kavuneker güven tazeledi

Rifat Kavuneker güven tazeledi

Karatay Ziraat Odası’nın 13. Genel Kurulu oda binasında gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Rifat Kavuneker, yeniden Karatay Ziraat Odası Başkanlığına seçildi.

Karatay Ziraat Odası’nın 13. Genel Kurulu oda binasında gerçekleştirildi. Faaliyet raporunun ve denetim raporunun okunmasıyla başlayan genel kurula AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur, Rifat Kavunever ve Muzaffer Horasan’ın yarıştığı genel kurulda 42 delege oy kullandı. Genel kurulda 35 delegenin oyunu alan Rifat Kavunever, yeniden Karatay Ziraat Odası Başkanlığına seçildi. Genel kurulda konuşan Karatay Ziraat Odası Başkanı Rifat Kavuneker, Karatay çiftçisine hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, “Bizi yeniden görev layık gören tüm üyelerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de çiftçilerimize hizmet için koşturacağız. Çalışmalara devam edeceğiz, çıraklık dönemi bitti” dedi.

Karatay Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Rıfat Kavuneker, Remzi Karaarslan, Sıtkı Çetinkaya, Veysel Eren, Hüseyin Avcı, Ali İhsan Uyanık, Mehmet Küçükdoğru.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.