Rıdvan Dilmen: Şerefsiz, babası da şerefsiz

Rıdvan Dilmen: Şerefsiz, babası da şerefsiz

Tüm Türkiye'yi üzüntüye boğan Özgecan Aslan'ın ölümü, futbol dünyasını da derinden sarstı. 20 yaşındaki Özgecan'ın vahşice katledilmesine en sert tepkilerden biri de yorumcu Rıdvan Dilmen'den geldi.

NTV Spor 'da yayınlanan '%100 futbol ' programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mersin Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın öldürülmesine isyan etti.

Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Balıkesirspor maçının ardından konuşan eski milli futbolcu, "Şerefsiz. Babası da şerefsiz. Babası bir de gitmiş taktik vermiş. Ahlaksız, şerefsiz, namussuz. Yani küfür mü edeyim? Allah belalarını versin. Olaydan sonra 24 saat yaşamaları bile günah. Bu tür suçların yasalaştırılıp bunların 24 saat içinde yok edilmesi lazım. Asacaksın, göndereceksin." ifadelerini kullandı.

Programın moderatörü Güntekin Onay ise "Cezaevlerinin içinde kendine has adalet mekanizması vardır. Müsterih olunuz. Bu tip sapıkça, tecavüz suçları işleyenler, çocuk tecavüzcüleri idam edilirlerse kurtulurlar. Ben, cezaevlerinde her gün ölmek için dua edeceklerini düşünüyorum. Ölmekten daha beter olacaklarını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum