Rıdvan Dilmen: Ben böyle bir maç görmedim

Rıdvan Dilmen: Ben böyle bir maç görmedim

Beşiktaş-Trabzonspor maçını kaleme alan Dilmen, oynanan futbola hayranlığını dile getirdi.

Sabah Gazetesi Yazarı Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Trabzonspor maçını değerlendirdi.

İşte Dilmen'in o yazısı:

Türkiye Ligi'nde bu yılın en güzel ortamı ve ambiyansı vardı Konya'da. Şahane bir ortamda oynandı maç. Çok uzun bir zamandır böylesi bir karşılaşma izlemedim. Trabzonspor'un zayıf denecek pozisyonu dahi yok. Tolga çok başarılıydı. Beşiktaşlı şunu bilsin ki kalecisi bir kez yere yattı, topla yere düştü. Trabzon'un pozisyonu yok. 3 gol attı, 4 pozisyon kaçırdı.

"BİLİC TRABZON'U ÇÖZMÜŞ"

Beşiktaş'ta Bilic, Trabzonspor'u çok iyi analiz etmiş. Üçüncü bölgede çok iyi bastılar. Rakibin santrforu kim? Cardozo... Bilic 'Bırakın savunmayı, önde basın' dedi. Kim kontra yapacak? Cardozo'ya uzun atsan ne olur? Cardozo'ya önde oynayacaksın ki atacak. Niye Ersan'la, Pedro muazzam oynadılar? 'Top kazanın' dedi kazandılar, 'Önde oynayın' dedi, oynadılar. 'Öne pas yapın' dedi onu da yaptılar.

"TRABZONSPOR PRES YEDİ"

Trabzonspor, uzun oynayıp çıkmak isteyebilirdi ama korkunç bir pres yediler. Yanal çok güvendi takımına ve birebirde iyi Mehmet Ekici, Yusuf, Özer gibi oyuncularla oynadı. Dakika 80'lerde Bosingwa 60-70 metre top sürdü, ondan topu kim aldı? Olcay... Beşiktaş şöyle bir yapıda muazzam bir top oynayarak fazlasıyla hak ettiği bir galibiyet elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.