Renklibay’dan taraftara çağrı 

Renklibay’dan taraftara çağrı 

Kartaya Termal 1922 Konyaspor hafta sonu zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Ligde kalma mücadelesi veren Yaru Kartal’da kulüp başkanı Zahir Renklibay zorlu mücadele için taraftarları desteğe çağırdı 

Karatay Termal 1922 Konyaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 31. haftasında 26 Mart Cumartesi günü saat 13:00'da sahasında Kırklarelisporu ağırlayacak. 

Başkan Zahir Renklibay, cumartesi günü takımın çok önemli bir maça çıkacağını hatırlatarak, 'Herkesin malumu, takımımız zorlu bir viraja giriyor. Büyük çoğunluğu şehir takımlarından oluşan ligimizde Konyaspor’umuzun pilot takımı olarak ligimizin en genç yaş ortalaması ile mücadele eden takımımız, sahasında Kırklarelispor ile karşılaşacak. Kırklarelispor karşılaşması kritik bir maç olacak mutlak 3 puan parolası ile çıkacağımız bu karşılaşmada taraftarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Çünkü taraftarımızın 90 dakika desteğine ihtiyacımız var. Takımımız bunu hak ediyor." dedi. 

Karatay Termal 1922 Konyaspor bu hafta sonu  sahasında Kırklarelispor  ile karşılaşacak.  Yavru Kartal’ın bu haftaki rakibi Kırklarelispor 38 puanla 8. basamakta bulunuyor. Averajla sıralamada 15. basamağa yükselen Yavru Kartal takipçisi Pazarspor’un 3 maçını da kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlı ekip kalan 8 haftada  puan kaybı yaşamak istemiyor.    

1922 Konyaspor bu maçın ardından en yakın takipçisi Pazarspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma Yavru Kartal’ın ligdeki en kritik maçı olacak.  İki ekipte kümede kalma adına avantaj sağlamak için bu maça büyük önem veriyor. Yeşil-beyazlı ekip Pazarspor maçının ardından amed Sportif ile iç sahada karşı karşıya gelecek.  Daha sonra ise 34. haftayı maç yapmadan geçirecek olan 1922 Konyaspor kalan 3 maçını Zonguldak Kömürspor, Bucaspor ve Anagold 24 erzincanspor ile oynayacak.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.