Renklibay: Bu yolun dönüşü yok

Renklibay: Bu yolun dönüşü yok

Süper Amatör Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Selçukspor'da karapınar yenilgisi moralleri bozarken, kulüp başkanı Zahir Renklibay, Karapınar maçının kendileri için beklenmedik bir yenilgi olduğunu belirterek, herşeye rağmen şampiyonluk yolunda

Süper Amatör Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Selçukspor'da karapınar yenilgisi moralleri bozarken, kulüp başkanı Zahir Renklibay, Karapınar maçının kendileri için beklenmedik bir yenilgi olduğunu belirterek, herşeye rağmen şampiyonluk yolundan dönmeyeceklerini söyledi. Renklibay, “Bizim için sürpriz bir yenilgi oldu. Çumra maçının 6-0'lık galibiyetinin bize vermiş olduğu rehavetten dolayı takımın bu maça iyi motive olamadığı kanaatindeyiz. Bazı futbolcularla tabi sıkıntılar oluştu. Takımda rotasyona gidilecek. Çünkü, bu yenilgiyi kabullenecek bir durumda değiliz. Ancak kısa zamanda toparlanmak için toplantılar yaptık. İlk idmandan itibaren takımda birlik beraberliği nasıl sağlarız çabası içerisine girdik. Haftanın ilk çalışmasında gerekli toplantıyı yaptık. Teknik heyet ve futbolcular ile birlikte oturup konuştuk. Bu toplantıda birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkarılması için. Bunu da sağladık diye düşünüyorum” dedi.

5 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Ligde kalan bütün maçlarını kazanmak istediklerini bildiren Zahir Renklibay, bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde açıkladı:

“Ligde kalan 5 maçın 5’inide almak için sahaya çıkacağız. Bu davadan kesinlikle dönüşümüz yok. Bizim amacımız şampiyonluk bu kesin. Lig uzun maraton tabi ki arada tökezleme olacaktır. Ama ummadığımız yenilgiler aldık. Bu mağlubiyetler ardından işimiz güçleşti. Çünkü düşmemeye oynayan ve şampiyonluk kovalayan ekiplerle mücadele edeceğiz. Selçukspor olarak kalan 5 maçımızı da alıp şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz.  Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bu hafta Ilgın Belediyespor ile oynayacağız.  Saygı duyduğumuz bir takım. Onlarda küme düşmemeye oynuyorlar. Can havliyle bize saldıracaklar. Lider takım hangi takımla müsabaka oynuyorsa diğer takımlar artı bir motivasyonla çıkıyorlar. Bizimde buna cevap verebilmemiz için mutlaka yüksek motivasyonla yola çıkmamız gerekiyor. Bundan sonra puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Bizim tek amacımız var oda 3 puan almak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.