Recai Yıldırım'ın Cenazesine Devlet Bahçeli De Katıldı

Recai Yıldırım'ın Cenazesine Devlet Bahçeli De Katıldı

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kansere yenik düşen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Adana Milletvekili Recai Yıldırım, Adana'da toprağa verildi. Yıldırım’ın cenaze törenime MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.Yıldırım...

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kansere yenik düşen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Adana Milletvekili Recai Yıldırım, Adana'da toprağa verildi. Yıldırım’ın cenaze törenime MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Yıldırım için ilk tören, partisinin Çınarlı Mahallesi'ndeki il binasında yapıldı. İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, buradaki konuşmasında, Yıldırım’ın kendilerine bıraktığı manevi mirasa sahip çıkarak çalışacaklarını söyledi. İzgioğlu, “Ömrünü Türk milletinin davası ve Türk milliyetçiliği için harcayan ve bu uğurda her türlü eza ve cefayı çekmiş dava büyüğümüz Recai ağabeyimize Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi.

Yıldırım’ın cenazesi daha sonra Sabancı Merkez Camii’ne getirildi. Yıldırım’ın cenaze namazına, MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile yakınları ve sevenleri katıldı.

Yıldırım’ın cenaze namazını Adana İl Müftüsü Arif Gökçe kıldırdı. Gökçe’nin duasının ardından Recai Yıldırım’ın cenazesi, omuzlara alınıp cenaze aracına konuldu. Yıldırım, merkez Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.