Ramazan'a özel reklam filmi

Ramazan'a özel reklam filmi

Türk mutfağına, Türk damak tadına uygun tüketim önerisiyle makarnanın tarifini değiştiren Selva, Ramazan ayına yönelik reklam kampanyasında bir blog yazarına rol vererek Türkiyede bir ilki gerçekleştirdi.

“Ne yavan Ne yabancı… Senin damak tadın… Aynen!” sloganıyla yayımlanan ilk reklam filminde bir şef aşçıyı canlandıran usta oyuncu Uğur Yücel’e Selva’nın yeni filminde internet kullanıcılarının yakından tanıdığı bir isim Devletşah Özcan eşlik ediyor. Kendi yemek tariflerine yer verdiği bloğuyla ün kazanan ve çok sayıda takipçisi bulunan Devletşah Özcan, ilk kez bir reklam filminde rol alıyor.

Reklam filminde, asansörde karşılaşan iki komşunun ramazan sohbetine tanık oluyoruz. Birçok TV kanalında aynı anda yayına giren filmde Selva makarnanın lezzeti Uğur Yücel’in ustalıkla anlattığı ve komşusunun hayallerinde canlanan iştah açıcı sahnelerle aktarılıyor.
Yenilikçi stratejisiyle sektöre yeni bir vizyon getiren Selva, Türk Mutfak Vakfı’yla iş birliği yaparak geliştirdiği makarna tarifleriyle ramazan ayı boyunca da sofralarınızı bir ziyafet şölenine dönüştürecek. Ramazan’da her sofranın eşsiz bir lezzet diyarına benzediği gerçeğinden ilham alan Selva, makarnayı hem iftarda hem de sahurda tas kebabıyla, menemenle, musakkayla, misket köfteyle ve bizim usulde farklı lezzetlerle birlikte öneriyor.
İddialı bir söylemle makarna tüketicilerinin dikkatini çekmeyi başaran Selva, yeni ve bizim usulde önerilerini önümüzdeki günlerde de sürdürecek.

Uğur Yücel’den “Ramazan Sofraları”na Özel Öneriler
Hem iftarda, hem de sahurda
bizim usul makarna

Ramazan sofralarını daha da zenginleştirerek şölene çevirmeyi düşünen hanımlara Selva Gıda’dan iftar ve sahur için farklı ve özgün tarifler geliyor… Şölen için, makarnayı Ramazan boyunca ana yemek olarak öneren Selva Gıda, tüm ambalajlarında özel tarifler veriyor: Fırında makarna kebabı, çoban kavurmalı makarna, misket köfteli makarna, musakkalı makarna, tas kebaplı ve menemenli makarna bunlardan sadece bir kaçı…
Ramazan hazırlıklarının başladığı şu günlerde televizyon kanallarında dönmeye başlayan Selva Gıda’nın Ramazana özel reklam filminde, Ünlü Oyuncu Uğur Yücel’e internet dünyasının en ünlü blog yazarlarından Devletşah Özcan eşlik ediyor. İnternet üzerinden yüzbinlerce kişiye yemek tarifi veren ve bu konuda oluşturulmuş bloglar arasında adeta fenomen haline gelen Devletşah Özcan, ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçti.
Diğer bir deyimle sanal dünyanın en ünlü gurmesi ile Selva Gıda’nın reklam gurmesi Uğur Yücel’i bir araya getiren filmde ikili, asansörde karşılaşan iki komşuyu canlandırıyor. İki komşunun asansör içerisinde yaptığı Ramazan sofralarına dair sohbet izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor:
Her gün yüzbinlerce insana yemek tarifi veren Devletşah Özcan’a, bu defa komşusu Türk usulü makarna konusunda bir öneri sunuyor. Uğur Yücel’in ustalıkla anlattığı ve komşu rolünü canlandıran Devletşah Özcan’ın hayallerinde canlanan musakkalı, menemenli, orman kebaplı Selva Makarnalar, Ramazana dair çok çeşitli ipuçları veriyor.
Reklam filmi Ramazan’da sofraların makarnayla nasıl daha lezzetli ve nasıl daha sağlıklı olacağını izleyici ile paylaşıyor. Selva Makarna’nın farklı tariflerle doğru pişirildiğinde, sofraların ana yemeği olacağını ortaya çıkarıyor. Evlerimizin bilindik lezzetleriyle Selva’nın lezzeti birleşince, iftar sofralarına özel bir tat geliyor. Yaz aylarına denk gelen sıcak ve yorucu Ramazan günlerinde hafiflik, sağlık ve lezzet arayanlar için ise makarna vazgeçilmez bir yemek oluyor.
İFTAR SOFRALARININ
VAZGEÇİLMEZİ OLACAK
Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen, en kaliteli “Amber Durum Buğdayı” irmiğinden üretilen “Selva Ziyafet Sofrası”, ülkemizde ilk kez üretilen Yassı Çubuk ve Kristal Kesme çeşitleriyle iftar sofralarının vazgeçilmezi olacak. Türk mutfağının baş tacı, sağlıklı sofraların değişmez başlangıç yemeği çorba ve çorbaların olmazsa olmazı şehriye… “Selva Çorba Sefası” serisiyle çorba kültürüne renk katmak ve çocuklara çorbayı sevdirmek amacıyla geliştirdiği birbirinden farklı çeşitlere yer veriyor. Yine “Anadolu Amber Durum Buğdayı” irmiği ile üretilen midye şehriye, kare şehriye ve kulaklı şehriye Ramazan’da da çorbaları süsleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.