Ramazan ayı bir başka güzel

Ramazan ayı bir başka güzel

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Rahmet Akşamları programlarına Konyalılar yoğun ilgi gösteriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Rahmet Akşamları programlarına Konyalılar yoğun ilgi gösteriyor. Pazar akşamı düzenlenen Eşref Ziya Terzi konserine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Konya’nın her zamanının güzel; Ramazan ayının ise bir başka güzel olduğunu söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Günde 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Rahmet Akşamları Ömer Karaoğlu ve Eşref Ziya Terzi konserleri ile devam etti.

Kültürpark Amfi Tiyatro’da 13 Ağustos Cumartesi akşamı düzenlenen Ömer Karaoğlu konseri ile 14 Ağustos Pazar akşamı düzenlenen Eşref Ziya Terzi konserleri Konyalılar tarafından büyük ilgi görürken, sanatçılar birbirinden güzel eserlerini izleyicilerle birlikte seslendirdi.

Eşref Ziya Terzi konserine, AK Parti’nin 10. yıl kutlamaları için düzenlenen programa katılmak için Konya’da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı ve Mustafa Baloğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile binlerce Konyalı izledi.

83 PROGRAM, 500 BİN İZLEYİCİ

Yaz aylarında Konya’da 100 Günde 100 Etkinlik programlarını başlattıklarını hatırlatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bugüne kadar 83 programa 500 bine yakın Konyalının katıldığını söyledi. Programlara katılan tüm sanatçılara ve izleyicilere teşekkür eden Başkan Akyürek, Konya’nın dostluk, sevgi ve barış mesajlarını hep birlikte verdiklerini ifade etti.

Başkan Akyürek, tüm Konyalıların Ramazan ayı ile yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz da Ramazan akşamlarında güzel programlar düzenleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti. Konya’nın her zamanının güzel, Ramazan ayının ise bir başka güzel olduğunu dile getiren Kapusuz, Konya’daki belediyelerin halka hizmet etmekten gurur duyduğunu vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Eşref Ziya Terzi’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Rahmet Akşamları 15 Ağustos Pazartesi akşamı Orhan Çakmak, 16 Ağustos Salı akşamı ise İran Kevser Grubu konserleri ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.