Rakip Denizli

Rakip Denizli

Bolu kampında hem teknik ve taktik, hem de özel maçlarla lige hazırlanan Konyaspor'da çalışmalar sürüyor

Bolu kampında hem teknik ve taktik, hem de özel maçlarla lige hazırlanan Konyaspor’da çalışmalar sürüyor. Kartal’ın genç futbolcusu Coşkun, takımda uyum sorunu yaşamadıklarını söyledi.

Konyaspor, Bolu kampında 3 ve bir ayı aşkın kamp döneminde 6. hazırlık maçını Denizlispor ile yapacak. Lig hazırlıklarına Konya’da başlayan ve ardından Isparta Davraz’da 2. dönem kamp hazırlıklarını yapan Kartallar, Bolu’da 12 gün önce başlayan 3. dönem hazırlıkları boyunca yoğun antrenmanlarla birlikte 3 özel maç oynadı. İstanbul’da yapılan maçta Galatasaray’a yenilen yeşil-beyazlı’lar, Bolu’da ise Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı. Önceki akşam da Göztepe’yi 3-0 yendi..

Üç kamp dönemlerinde çok iyi çalışan ve fizik güç olarak iyi durumda bulunan Konyaspor, Göztepe’yi çok iyi oynadığı maçta 3-0 yenerek gücünü bir kez daha gösterdi. Maçın ilk yarısında rakibe üstünlüğünü kabul ettiren ve 3 gol bulan Kartallar, ikinci yarıda ise yapılan değişikliklere rağmen mücadeleci futboluyla dikkat çekti. 

Karşılaşmayı başkan yardımcısı Zeki Çimen ve Selçuk Aksoy, futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, as başkan Hüseyin Sarıköse, yönetim kurulu Üyeleri Ahmet Koyuncu, Ömer Korkmaz ve Necati Alper Sırıt da izledi. 

Konyaspor ile Bank Asaya 1. lig takımlarından Denizlispor arasında yapılacak maç saat 18.00’de başlayacak ve kamp yapılan otelin sahasında oynanacak. Yeşil-beyazlı takımda, Göztepe maçında sakatlanan Erdinç muhtemelen bu maçta forma giyemeyerek dinlendirilecek. Temsilcimizin Bolu kampı, yarın sabah yapılacak antrenmanın ardından sona erecek ve futbolculara iki gün izin verilecek.. Konya’daki hazırlıklar 11 Ağustos’ta Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde başlayacak ve lige kadar devam edecek.

COŞKUN KAYHAN UMUTLU

Konyaspor’un dış transferde kadrosuna kattığı isimlerden Coşkun Kayhan, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini ifade ederken, birlikteliğin üst düzeyde olduğu temsilcimizin başarısı ve hedefi olan Süper Lig’e yükselmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Bir ayı aşkın bir süredir yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten yeni Coşkun Kayhan, “Konya, Isparta Davras ve Bolu olmak üzere üç etaplı bir kamp dönemi geçirdik. Uyum sorunu yaşamıyoruz. Gerçekten iyi ve kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Yoğun ve yorucu tempolu çalışmalara rağmen takımımızın temposu üst düzeyde. Sezonun başlaması için önümüzde 20 günlük bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip hazır hale gelmek istiyoruz. Büyük ve hedefli bir takıma geldiğimi de biliyorum. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmak ve yeşil beyazlı formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Düşüncem tabiki de Süper Lig’e yükselme mücadelesinde arkadaşlarımla birlikte takıma elimden gelen katkıyı sağlamak” şeklinde konuştu. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.