Rahvan atları yeni sezona hazırlanıyor

Rahvan atları yeni sezona hazırlanıyor

Ülke genelinde yer alan Rahvan Atlarının katılacağı 2010 sezonunu ilk Rahvan At Yarışları 11 Nisan 2010 tarihinde Manisa – Turgutlu’da yapılacak.

Konyalı Rahvancılar sezonun ilk yarışına iddialı hazırlanıyor. 2009 sezonunda girdikleri yarışlarda birçok başarıya imza atan Konya Rahvan Atları Binicilik Kulübü, yeni sezona hedefli ve iddialı hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk yarışı 11 Nisan 2010 Pazar günü Manisa İli Turgutlu ilçesinde yapılacak.

Konya Rahvan Atları Binicilik Yetiştiricilik ve Yarıştırıcılık Kulübü Başkanı Mustafa Küçükmeral,  2010 sezonun ilk yarışı hakkında şu bilgileri verdi. “  Nisan ayında Rahvan at yarışları start alacak. Konyalı rahvan atçıları kötü hava şartlarından dolayı daha önceki senelerde ilk rahvan at yarışlarına katılamıyordu. Ama bu sene hava şartlarının iyi gitmesi nedeniyle sezonun ilk yarışlarına katılma kararı aldılar. Onun içinde sezonun ilk yarışına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 11 Nisan 2010 Pazar günü Manisa Turgutlu’da yapılacak olan sezonun ilk yarışında Konyalı rahvan at yarışcıları olarak başarılı olmak istiyoruz” dedi. Manisa ili Turgutlu ilçesinde 11 Nisan 2010 tarihinde yapılacak olan 2010 Sezonun ilk yarışına Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çok sayıda rahvan atın katılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.