Quaresma'da kim?

Quaresma'da kim?

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, Portekizli oyuncu Quaresma'nın davranışlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kendilerini ligde şampiyonluk yarışının en büyük adaylarından biri olarak gördüklerini söyledi.

Aybaba, NTV Spor televizyonunda canlı yayın konuğu olarak yaptığı açıklamada, sezon başında şampiyonluk için yarışan bir takım yaratmak için çaba sarf ettiklerini belirterek, ''Lige şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak başlayalım istedik. Şu anda da kendimizi o noktada görüyoruz. Bundan önceki sezonlarda konulan hedeflere ve varılan noktalara bakarsanız, biz daha iyi başladık. Kısıtlı kadromuzla bu hedefi devam ettirmek de bizim ve oyuncularımızın elinde'' dedi.

-''Quaresma, kendisini takımın üzerinde gören bir oyuncu''-

Samet Aybaba, Ricardo ile ilgili düşüncelerini aktarırken, Portekizli oyuncunun davranışlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Quaresma'nın Beşiktaş'tan ayda 375 bin avro ücret aldığını belirten Aybaba, şunları söyledi:
''Eğer bir yıldız oyuncuya takımı 'indirim yap ve şunları değiştir' diyorsa ve o da istemiyorsa, başka bir takıma gider. Yıldız oyuncu bunu yapar. 'Bonservisimi verin gideyim' de demiyor. İletişimi sıfır. Kendisini takımın üstünde gören bir oyuncu. Menajeri de, '1 kuruş indirim yapmayız, oyuncumuz orada durur, parasını alır' diyor. Kulübümüz sanırım kendisiyle bir görüşme yapacak. Teknik anlamda , aldığının hakkını hiçbir zaman Beşiktaş'a vermemiştir. Yönetimin, 'Bir fedakarlıkta bulun, biz üstlenelim. Sen yapmış gibi görün' teklifini bile kabul etmedi. Fazla konuşmak da istemiyorum. Marka Beşiktaş'tır, kimdir?''

Samet Aybaba, performansıyla övgü alan takımın bir diğer Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes'in sözleşmesini uzatmayı planladıklarını kaydetti.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.