Pursaklar’da Metrelerce İmar Yolu Açıldı

Pursaklar’da Metrelerce İmar Yolu Açıldı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ekim ayında da birçok noktada çalışmalarını tamamladı. Ekim ayı raporunu açıklayan müdürlük, yeni imar yolları açarak ilçedeki çok sayıda sokağın asfalt ve yama işinin tamamlandığını...

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ekim ayında da birçok noktada çalışmalarını tamamladı. Ekim ayı raporunu açıklayan müdürlük, yeni imar yolları açarak ilçedeki çok sayıda sokağın asfalt ve yama işinin tamamlandığını bildirdi.

Ankara’nın hızla gelişen yüzü Pursaklar’da belediyenin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra altyapı ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, önemli hizmetlere imza attı. Hızla büyüyen ilçenin altyapısında titiz çalışmalar yapan belediye ekipleri, ekim ayında Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli genelindeki yeni imar yolu yapımında önemli bir mesafe katetti.

İlçe genelindeki altyapı çalışmalarında yağış ve soğuk havaya rağmen çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi ekipleri ilçe genelinde gece gündüz mesai yaparak hizmete devam etti. Pursaklar Belediyesi, çok sayıda personel ve iş makineleriyle ilçedeki hizmetini sürdürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.