Pursaklar’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

Pursaklar’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı.Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki programda konuşan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Camiler...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı.

Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki programda konuşan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Camiler şehrin kalbidir. Rabbim kalbimizi şehrin kalbi olan camilerden ayırmasın. Rabbim Müslüman’ca yaşamayı nasip etsin." dedi.

Camilerin önemini anlatan bir konuşma yapan Başkan Çetin, ilçede belediye olarak hayata geçirdikleri dede torun evlerini, camilerin altına yaparak çocukları camilerle tanıştırdıklarını, Nezaket Okulu projesiyle de büyüklere örnek olacak çocuklar yetiştirdiklerini söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın belirlemiş olduğu bu yılki “Cami ve Gençlik” konusu üzerine konuşma yapan TV Programcısı Uğur Elaman da "İslam âleminin huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ederek “Ya Rabbi bize hakkı tutup kaldırmayı nasip et. Gençlerimizi iyi ve güzel yetiştirmeyi nasip et." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.