Pursaklar İle Kızılay Arası Ego Seferleri Başlıyor

Pursaklar İle Kızılay Arası Ego Seferleri Başlıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve meclis üyelerinin yoğun gayretleri neticesinde Pursaklar-Kızılay arası EGO seferleri 3 Ekim Cuma günü başlayacak. Kurban Bayramı öncesi hemşerilerine müjde veren Başkan Çetin, EGO Genel Müdürlüğü’nün...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve meclis üyelerinin yoğun gayretleri neticesinde Pursaklar-Kızılay arası EGO seferleri 3 Ekim Cuma günü başlayacak. Kurban Bayramı öncesi hemşerilerine müjde veren Başkan Çetin, EGO Genel Müdürlüğü’nün aldığı kararı gece yarısı Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

İlçe sakinleri tarafından takdirle karşılanan bu gelişme ile bundan sonra 439 numaralı Pursaklar Ayyıldız-Kızılay ve 440 numaralı Pursaklar Merkez Mahallesi-Kızılay hattı seferleri, İçişleri Bakanlığı önünden ring yapacak. Böylece halk tek otobüsle ilçeden Kızılay merkeze kadar seyahat edebilecek.

Başkan Selçuk Çetin, uygulamayı hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu ve emeği geçen meclis üyelerine teşekkür etti. "Hemşerilerimiz için hayırlı olsun." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.