Pursaklar Belediyesi Kurumsal Sitesini Yeniledi

Pursaklar Belediyesi Kurumsal Sitesini Yeniledi

Ankara Pursaklar Belediyesi kurumsal web sayfası yeni yüzü ve içeriğiyle vatandaşın daha kolay hizmet almasını sağlayacak.            Pursaklar Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü,...

Ankara Pursaklar Belediyesi kurumsal web sayfası yeni yüzü ve içeriğiyle vatandaşın daha kolay hizmet almasını sağlayacak.

        

    Pursaklar Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, halkın daha kolay ve etkin bir şekilde hizmet alması için www.pursaklar.bel.tr internet sitesini yeniledi. Açık yeşil renginin hakim olduğu internet sitesi, siyah ve turkuaz renkleriyle çeşitlendirildi. Siteyi ziyaret edenler Pursaklar Belediyesi tarafından sunulan tüm hizmetlere kolaylıkla erişerek online işlemlerini de yapabiliyor.

    

    İnternet sayfasına farklı bir görünüm ve içerik kazandıran Pursaklar Belediyesi Kurumsal İnternet Sitesinde; başta haberler, e-belediye, Tebessüm Masası, sosyal medya, kurum hizmetleri, görüntülü ve yazılı basın arşivi, fotoğraf galerisi, projeler, parklar, belediye hizmet binaları gibi birçok başlıkta detaylı hizmet alanları yer alıyor.

    Ziyaretçiler www.pursaklar.bel.tr adresine tıklayarak belediyeye ait güncel bilgileri, haberleri ve çalışmaları takip edebiliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yenilenen internet sitesinin hemşerilerinin daha kolay ve etkili hizmet alması tasarlandığını söyledi. Başkan Çetin, "İşimiz hizmet etmektir. Bunu da kolaylaştırarak yapmak istiyoruz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.