Ptt Şubelerinden Maaşını Çeken Emeklilere ‘dikkatli Olun’ Uyarısı

Ptt Şubelerinden Maaşını Çeken Emeklilere ‘dikkatli Olun’ Uyarısı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, PTT şubelerinden maaşını çeken emeklileri uyardı. Ulusal medyada da yer alan haberlere dikkat çeken Başkan İyiyürek, PTT şubelerinden maaşını çeken emeklilerden...

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, PTT şubelerinden maaşını çeken emeklileri uyardı. Ulusal medyada da yer alan haberlere dikkat çeken Başkan İyiyürek, PTT şubelerinden maaşını çeken emeklilerden bir takım kesintiler yapıldığının ortaya çıktığına dikkat çekti.

Bu konuda emeklilerin çok dikkat etmesini isteyen İyiyürek, “Nedeni ise emekli kardeşlerimizi borçlandırıyorlar. Bilgilerini nereden aldıklarını bilemiyoruz. Mesela bir arkadaşımızı, hiç haberi olmadan 69 bin TL gibi büyük bir rakamla borçlandırmışlar. Özellikle PTT şubelerinden maaş alanların her ay bize gelerek maaş bordrosu çıkarmalarını tavsiye ediyorum. Maaşlarından nereye ne kadarlık kesinti yapıldığını izah edeceğimizin bilinmesini istiyorum.” dedi.

10 Ekim’de gerçekleştirecekleri ‘Emekliler Gecesi’ hakkında bilgi vermek amacıyla dernek binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İyiyürek, Adana’da bir ilki gerçekleştirmenin mutluğunu yaşadıklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa organize ettikleri ‘Emekliler Gecesi’nde ünlü sanatçı Latif Doğan’ın konser vereceğini belirten Seyfi H. İyiyürek, kentteki vatandaşları Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu’ndaki etkinliğe davet etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.