PTT 175 yaşını kutluyor

PTT 175 yaşını kutluyor

Altınekin PTT Müdürü Burhan Zengin, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)’nin kuruluşunun 175 kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Kaymakamı Lütfullah Göktaş’ı makamında ziyaret etti

PTT ailesi olarak dolu dolu geçen 174 yılı geride bırakmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Burhan Zengin, geçmişten bugüne daima kendini yenileyerek vatandaşa hizmetin en iyisini sunan PTT’nin bundan sonra bu kararlı çizgisinden dönmeyeceğini söyledi.

Zengin, PTT’nin kuruluşunun 175 yılı münasebetiyle,öncelikle kuruluşundan bu yana 174 yılı geride bırakarak, 23 Ekim 2015 tarihi itibariyle 175 yılı idrak etmenin haklı gururunu hep birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Amacı,ülkemizin güzel insanlarına layık oldukları hizmeti sunmak olan PTT’yi her zaman kendi kurumu gibi gören ve benimseyen değerli halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Halkın günlük yaşantısını kolaylaştırma bakımından geniş bir hizmet ağı ile önemli bir boşluğu doldurmakta ve çağdaş ortamlarda insanlarımızın ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti, güvenilir ve ucuz bir şekilde gerçekleştirmektedir” dedi.

ERDOĞAN ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.