Protokol Gölgede, Öğrenci Ve Veliler Güneşte

Protokol Gölgede, Öğrenci Ve Veliler Güneşte

Edirne’de 2014-2015 eğitim döneminin açılışı nedeniyle düzenlenen törende protokol üyeleri gölgede, öğrenci ve veliler ise güneşin altında bekledi.Edirne'de, yeni eğitim yılının başlaması dolayısıyla Trakya Birlik İlkokulu’nda...

Edirne’de 2014-2015 eğitim döneminin açılışı nedeniyle düzenlenen törende protokol üyeleri gölgede, öğrenci ve veliler ise güneşin altında bekledi.

Edirne'de, yeni eğitim yılının başlaması dolayısıyla Trakya Birlik İlkokulu’nda tören düzenlendi. Törene Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Uğur Ergin, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan katıldı.

Program, saat 10.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Üst sınıflarda okuyan öğrenciler, okula yeni başlayan öğrencilere çiçek vererek 'Hoş geldin' dedi. Ardından Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Uğur Engin ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Sıcak havada yapılan törende protokol üyeleri, üstü branda ile kaplı bir platformda oturdu. Ana sınıfı dahil öğrenciler ve veliler programı güneş altında takip etti. Bazı veliler, kendilerine dağıtılan dergilerle gölgelenmeye çalıştı. Anı sınıfı ve diğer sınıflarda okuyan öğrenciler, zaman zaman oturarak programın sonunu bekledi.

Tören, protokol üyelerinin öğrencilere kitap dağıtımı ile sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.